Bezoek onze showroom

Bel met 055 744 00 13 en breng op elk gewenst
moment een bezoek aan onze showroom.

Op afspraak ook mogelijk in de avond.

Ben jij het nieuwe verkooptalent dat wij zoeken?

Voordelig zonnepanelen

De kans is groot dat u heeft gehoord dat zonne-energie in opkomst is. En u beseft dat zonnepanelen goed voor het milieu zijn. Maar weet u eigenlijk al hoe voordelig zonnepanelen zijn? BonGo Solar is een van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van goedkope zonnepanelen. Wij hebben hierdoor al vele mensen geholpen geld te besparen op hun energiekosten.

Het rendement van zonnepanelen ligt tegenwoordig behoorlijk hoog. Natuurlijk wilt u echter niet alleen een mooi rendement halen, maar wilt u ook voordelig zonnepanelen kopen tegen een zo laag mogelijke aanschafprijs. Bij BonGo Solar kunt u kiezen uit een breed aanbod van goedkope zonnepanelen, waardoor u uw investering snel terugverdient.

Zonnepanelen voordelig of niet?

Dat zonnepanelen voordelig zijn ten opzichte van andere energiebronnen, lijdt geen enkele twijfel. Uw energierekening wordt flink verlaagd doordat zonnepanelen de laatste jaren een financieel zeer aantrekkelijk rendement opleveren. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekochte zonnepanelen zichzelf vroeg of laat altijd terugverdienen.

Dat het rendement aantrekkelijk is, blijkt ook wanneer we het vergelijken met het rendement van de gemiddelde spaarrekening in Nederland. Zonnepanelen leveren een hoger rendement op en daarnaast bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen op het gebied van energie, omdat u de energie met zonnepanelen zelf opwekt. Financieel is het dus zeer interessant om voordelig zonnepanelen te kopen.

Goedkope zonnepanelen kopen

Voordelig zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die momenteel in gebruik zijn. Met de aanschaf van goedkope zonnepanelen levert u dan ook een belangrijke bijdrage aan een beter leefmilieu.

Goedkope zonnepanelen kopen is daarom niet alleen financieel een verstandige investering, maar ook met het oog op de toekomst van onze planeet. Het gebruik van zonnepanelen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot, wat een van de belangrijkste oorzaken is voor de huidige gevaarlijke klimaatverandering. Met het toepassen van zonne-energie zorgt u voor een gezonder leefmilieu voor de generaties na ons.

Goedkope zonnepanelen pakket

BonGo Solar biedt u een ruime keuze op het gebied van goedkope zonnepanelen, waardoor u zeker weet dat u altijd de optimale oplossing voor uw specifieke situatie vindt. Veel van onze klanten kiezen voor de populaire monokristallijn panelen, die een hoog rendement opleveren. Een goedkoper alternatief zijn de polykristallijn zonnepanelen.

Welk type dak u ook heeft, voordelig zonnepanelen laten plaatsen is vrijwel altijd mogelijk. BonGo Solar heeft zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken in het assortiment. Heeft u een afwijkend type dak of zonnepanelen van een speciaal formaat nodig? Ook dan is de kans groot dat we u verder kunnen helpen. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Waarom zonne-energie?

 

Voordelen van SolarEdge

Technologie van omvormers

Aandachtspunten bij zonnepanelen

 

Kristallijn en dunne film

Nieuws

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Nu nieuw in ons assortiment zijn de Glas-Glas zonnepanelen van AEG.

Lees meer

Gratis zonnepanelensysteem

Onder alle showroomgasten van de heropening van onze showroom hebben wij een gratis zonnepanelensysteem verloot!

Lees meer

Duurzaamheidslening gebruiken voor uw zonnepanelen

“Dankzij de duurzaamheidslening kan ik duurzame energie opwekken en mijn eigen geld als buffer houden”

Lees meer
 20171231