Klantenvertellen
9
Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Al meer dan 12 jaar maken we zonne-energie toegankelijk voor jou.

We hebben een eigen opleidingscentrum om zelf kennis en kwaliteit te borgen.

Meer dan 30.000 klanten bevelen ons aan. Waarvan ruim 3.000 ons een 10 geven. 

Onze visie: heel Nederland gemakkelijk en snel betaalbare zonne-energie.

Benieuwd naar jouw besparing?
Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

JA Solar 405 Wp

Wil je instappanelen met topprestatie? Kies dan voor hoog rendement met topgaranties. 405 Wp met 25 jaar prestatiegarantie. Dat is nog eens makkelijk terugverdiend! Kies voor JA Solar.

 

LONGi 430 Wp

Met de unieke productgarantie van 25 jaar bieden wij LONGi als kwalitatief en goed betaalbaar zonnepaneel. Meer weten? Lees dan snel verder.

 

Hyundai 435 Wp Glas-glas

Het hoogste rendement? De Hyundai zonnepanelen bieden ongeëvenaarde kwaliteit en efficiëntie. Met een indrukwekkend vermogen van 435 Wp en top prestatiegarantie, geniet je van minimale terugverdientijd.

Zonnepanelen kopen

Waar op te letten bij het kopen van zonnepanelen? Wij helpen je de beste keuze te maken voor jouw situatie. Van de opbrengst en kosten tot de verschillende types en regelingen.

 

 

Zonnepanelen financieren

Ook zonder een grote investering te doen kun je met zonne-energie besparen op jouw energierekening. Financier de zonnepanelen nu eenvoudig bij ons. Bekijk de voordelen.

 

Btw-tarief 0%

Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen gewijzigd naar 0%. Meer informatie hierover lees je hier. Het btw-tarief van 0% geldt alleen voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning.

 

Assortiment

Wil je ook 25 jaar opbrengstgarantie en tot 30 jaar garantie en service op de zonnepanelen? Kies dan voor ons A-merk kwaliteit zonnepanelen met TÜV-keuring.

 

Vermogen en opbrengst

Je wil natuurlijk weten welk rendement je kunt verwachten met jouw zonnepanelen. Dit wordt berekend aan de hand van het aantal en type panelen, maar ook de ligging en hellingshoek van het dak.

Daken en opstellingen

Er zijn situaties waarbij een speciale oplossing bedacht moet worden om een zonnestroominstallatie te realiseren. Een aantal van deze situaties hebben wij voor je op een rij gezet.

 

Meer reviews bekijken?

Klanten vertellen over BonGo Solar

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk op Klantenvertellen.nl alle reviews en ervaringen over BonGo Solar.

9

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonne-energie?

Doe makkelijk en snel de berekening. Binnen 1 minuut weet jij wat je kunt besparen met zonnepanelen. Vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende gratis offerte.

 

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.