Zonnepanelenactie gemeente Aa en Hunze

Op 16 oktober ontving u van de gemeente Aa en Hunze een brief over het verlagen van uw energielasten. Via een speciale inkoopactie samen met de gemeente kunt u tot 14 december 2020 met extra voordeel zonnepanelen kopen bij Bongo Solar. Wij regelen daarnaast de BTW-teruggave. Meer weten? Doe de dakscan en wij berekenen voor u uw besparing.

Woont u in gemeente Aa en Hunze? Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
  • Bespaar gemiddeld 58 euro per maand
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Andre Kamman uit Assen:

“Na het opvragen van een 5-tal offertes kwam BonGo Solar het meest professioneel over. We hebben een tijdje getwijfeld of we zouden gaan verhuizen verhuizing, maar toen wij toch besloten in ons huidige huis te blijven, hebben we er meteen voor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen. Onze gemeente kwam met een inkoopactie waardoor wij ons direct zijn gaan verdiepen in verschillende bedrijven.

In onze zoektocht hebben wij drie offertes ontvangen, waaronder één van BonGo Solar. Al snel zagen wij dat zij niet de goedkoopste waren, maar wel kwaliteit leverden, zoals de 360Wp zonnepanelen van AEG. Dit betekende voor ons minder panelen op het dak voor hetzelfde opgewekte vermogen. Ook vonden wij dit optisch mooier. BonGo Solar kon dit voor ons waarmaken.

Op basis van gevoel, de professionaliteit, snelheid van het reageren en de kwaliteit van de producten hebben wij gekozen voor BonGo Solar. Daarnaast vonden wij het erg fijn dat BonGo Solar aangesloten is bij Stichting Garantiefonds Zonne Energie (SGZE). Dit geeft ons extra zekerheid en hoeven wij ons geen zorgen te maken over onze installatie in de toekomst.”