Nu in Barneveld: laagste prijs zonnepanelen! 

Zonnestroom-installatie duur? Niet bij ons! Voor een complete zonnestroom-installatie betaal je slechts 3.235,- euro. Dat is 0.99 euro per wattpiek. Onze eigen installateurs plaatsen de zonnepanelen op jouw dak. Inclusief omvormer en 20 jaar garantie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder of vraag direct een offerte aan.

 


- A. Brink, Barneveld


- F. Middendorp, Barneveld


- Gert Veldhuizen, Barneveld


- Daniel Beek, Barneveld

Barneveld is ideaal gelegen, tussen de Randstad en de Veluwe. In de buurt vind je heide, akkers, bossen en weilanden. En natuurlijk bekend om het kippenras de Barnevelder-kip. Het mag duidelijk zijn: Barneveld  heeft een nauwe connectie met de groene natuur. Het kan nog veel groener! Bijvoorbeeld met zonnepanelen. Laten we samen Barneveld nog groener maken

Samen besparen in Barneveld

Een lage energierekening

Het opwekken van stroom kent veel voordelen. Je hoeft de stroom die je opwekt en gebruikt namelijk niet meer in te kopen. Daar bespaar je direct mee! Natuurlijk komt het ook regelmatig voor dat je niet thuis bent. Op die momenten wekken de zonnepanelen nog steeds veel energie op. De ongebruikte energie wordt teruggeleverd aan het net. En dankzij de salderingsregeling wordt de teruggeleverde energie in mindering gebracht op jouw energierekening. Hoeveel je bespaart? Dat wordt bepaald door diverse factoren. Denk aan het aantal panelen, hoeveel je woning in de zon staat en welke omvormer je hebt. Bereken via onze dakscan hoeveel jij bespaart op je energierekening.

 

Hoeveel zonnepanelen?

Hogere besparing

Acht panelen wekken meer energie op dan zes panelen. Vijftien panelen wekken nog meer op. Hoe meer energie jij opwekt, hoe meer je uiteindelijk bespaart. Toch is dit niet altijd zo. Als je te veel panelen plaatst, wordt de investering te hoog en duurt het te lang tot je de panelen hebt terugverdiend. Nieuwsgierig naar jouw optimale opbrengst? Neem dan contact op met ons.

 

 

Wat zit er in de complete zonnestroom-installatie?

Maak je gebruik van onze actie? Dan krijg je een complete zonnestroom-installatie. Het volgende zit daar bij inbegrepen:

 

  • 8 zonnepanelen, gunstig gelegen in de zon;
  • Een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken;
  • Monitoring via een dashboard, realtime in te zien vanaf je computer of mobiel.

De volgende stap binnen jouw transitie

Waarom BonGo Solar?

Als echt Gelders bedrijf uit Apeldoorn zijn echt bekend met Barneveld. Onze installateurs zijn zo bij je. Zo houden we het contact persoonlijk en werken we samen aan een groenere gemeente. Wat zijn andere redenen om voor BonGo Solar te kiezen?

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

 

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Dhr. B - Beek

Dhr. B - Beek

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

Niels Brink - Barneveld

Niels Brink - Barneveld

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander Middendorp - Barneveld

Alexander Middendorp - Barneveld

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 6 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!

Vul hier uw informatie in

Hoeveel stroom verbruik je jaarlijks in kWh? Hiermee kunnen we je behoefte meenemen in ons advies.

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.