Zó verdien je een gratis thuisbatterij!

Ben je klaar voor de volgende groene stap, een SolarEdge Energy Bank 10kWh, maar is deze niet betaalbaar? Wij helpen je! Verdien nu een gratis SolarEdge thuisbatterij ter waarde van €8.999,- Denk groen en begin! 

 


- Kirsten van Raak - Apeldoorn


- C. De Bie - Zutphen


- Joke de Vries - Vaassen


- B. de Waard - Eerbeek

Hebben nieuwsberichten over het terugleveren van zonne-energie jouw aandacht getrokken? Met een thuisbatterij van SolarEdge kun je tot wel 70 procent onafhankelijk worden van je energiemaatschappij. Zo voorkom je onverwachte veranderingen vanuit jouw energie-leverancier en verbruik je meer eigen opgewekte stroom. Wil jij dat ook, maar vind je een thuisbatterij nog te duur? Verdien dan vouchers ter waarde van €1000,- in te leveren voor een nieuwe batterij.

Wat kun je doen?

Enthousiast geworden? Volg je onze spelregels dan kun jij je eigen energie opslaan en gebruiken op momenten dat er geen zon schijnt:

 

  1. Beveel onze diensten aan bij kennissen, collega’s, familie of vrienden;
  2. Leid je aanbeveling tot aankoop van een zonnestroom-installatie? Dan ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst € 1.000,-;
  3. Heb je 9 nieuwe klanten aangedragen? Dan heb je de thuisbatterij ter waarde van € 8.999,- helemaal gratis en geïnstalleerd bij je thuis hangen.
  4. Je kunt ook nu al de batterij aanschaffen. We crediteren voor iedere aangedragen klant € 1000,- tot je de thuisbatterij hebt terugverdiend.

De spelregels

Hoe verdien je de thuisbatterij? Goede vraag! Lees de regels hieronder. 

 

  • Ben jij al klant bij ons en heeft jouw familielid, vriend of kennis een zonnestroominstallatie bij ons besteld op jouw advies? En, is deze geïnstalleerd? Dan ontvang jij direct een voucher ter waarde van 1.000,- euro. 
  • Deze voucher kun je inleveren voor korting op jouw batterij;
  • Je kunt ook de vouchers van je familie, vrienden of kennissen onderling verhandelen.

Meteen beginnen? Lees dan onze blog met 8 handige tips om mensen aan te bevelen. 

 

Welke thuisbatterij?

We installeren de SolarEdge Energy Bank 10kWh Batterij op jouw bestaande SolarEdge-systeem toe. Een betrouwbaar merk in de solar-wereld. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op onze adviseurs. 

Zet alles op groen! 

Dit is niet alleen een kans om de toekomst van je energiegebruik te beïnvloeden, maar ook om je naasten te helpen dezelfde controle te krijgen over hun energierekening. Laten we samenwerken aan een duurzamere toekomst en alles op groen zetten! 

Heb je al iemand aan te bevelen en
wil je jouw eerste voucher verdienen?
Vul hier het formulier in.

Persoonsgegevens van je familielid, vriend of kennis
Jouw contactgegevens

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.