Het Prijzencircus van BonGo Solar maakt Groene Voornemens makkelijk

Het nieuwe jaar is begonnen! 2024 is hèt jaar om je Groene Voornemens uit te voeren. Omdat we bij BonGo Solar begrijpen dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, presenteert ons Prijzencircus het Groene Voornemens Voordeel. Met prijzen vanaf slechts €0,85 per Wattpiek bespaar je heel wat op je kosten. Maar wees er snel bij, want OP=OP. Deze act loopt tot en met 5 februari 2024. Komt dat zien, komt dat zien, en begin nu met besparen!

 

Neem contact op

2024: het jaar van groene voornemens

Maak jij van 2024 het jaar van Groene Voornemens? We proberen minder vlees te eten, recyclen onze plastic flessen en pakken net wat vaker de fiets in plaats van de auto. Een goed begin. Maar wat mag er echt niet ontbreken? Zonnepanelen! Zonnepanelen zijn een slimme keuze om snel en gemakkelijk te besparen op de maandelijkse energiekosten. En je draagt bovendien je duurzame steentje bij!

 

Hét perfecte moment voor zonnepanelen!

Ontdek waarom:

 

Verduurzaam je energiegebruik: Je hoeft geen trapezeartiest te zijn om te verduurzamen. Met zonnepanelen ben je direct minder afhankelijk van energie dat met fossiele brandstoffen wordt opgewekt. Dat spaart het milieu!

 

Financiële voordelen met salderingsregeling: Laat de opgewekte zonne-energie voor je werken en jongleer je weg naar lagere kosten. Met de salderingsregeling verlaag je je energierekening ook met de opgewekte stroom die je niet verbruikt. Salderen kan in ieder geval nog tot 2031. Dus hoe eerder je begint, hoe langer je voordeel hebt! Dat scheelt!

Gunstige prijzen met het Groene Voornemens Voordelen

Het BonGo Solar Prijzencircus presenteert tijdelijk wel heel aantrekkelijke deals. Met de Groene Voornemens Voordeel-actie heb je al een zonnepanelen installatie vanaf slechts €0,85 per Wattpiek. En dat voor toonaangevende merken zoals Canadian Solar, LONGi, Hyundai, GoodWe en SolarEdge. Wees er snel, want het aantal plaatsen is beperkt; OP=OP!

Neem contact op Wat is Wattpiek?

Onze producten die meedoen aan deze actie!

Hoe werkt het Prijzencircus?

Simpel en spectaculair! Ja, dat gaat samen. Voor iedere Wattpiek van je installatie betaal je slechts 0,85 ct. Dit is niet alleen voordelig, maar ook makkelijk rekenen. We noemen een voorbeeld. Wil je 10 zonnepanelen van 395Wp? Dan vermenigvuldig je de hoeveelheid Wattpiek per paneel x aantal panelen x de prijs per Wattpiek. In dit voorbeeld betaal je dus 395 x 10 x 0,85 = € 3.357,50. Mooi toch? Deze kans kun je niet aan je voorbij laten gaan! Wees er snel bij! De Groene Voornemens Voordeel-actie loopt af op 5 februari.

Waarom BonGo Solar?

Wij zijn een van de grootste solar-installateurs van Nederland en hebben meer dan 30.000 installaties geplaatst. Waarom zou je verder nog kiezen voor BonGo Solar?

  • Vriendelijkste installatieteams, met de juiste certificering;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Installatiegarantie van 10 jaar, daar valt de installatieservice van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na installatie.

 

Interesse in ons Prijzencircus?

Tijdelijke spectaculaire zonnepanelen-acties vanaf €0,85 per Wattpiek. Maar wees er snel bij, want OP=OP! Wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Neem dan snel contact op of vul de dakscan in

 

Neem contact op

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen, of wil je direct een order plaatsen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
Bekijk ons actievoorwaarden: