Hoi Ede: Kost besparen jou ook zoveel tijd? Wij besparen jou de moeite!

Maakt niet uit wat andere installateurs zeggen: wij bieden gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! We bieden namelijk de Laagste Prijsgarantie.

 


- Peter Janssen


- J. van Beek


- J. van Beek


- D. van Dijk

Rondom Ede zijn erg veel natuurgebieden te vinden. Denk aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide. Groen op allerlei manieren. Laten we Ede nog groener maken met groene stroom. Zo dragen we bij aan een beter klimaat en een groenere gemeente. Help jij ons om Ede nog groener te maken?

Waarom bieden wij de Laagste Prijsgarantie?

Wij van BonGo Solar vinden dat besparen met zonnepanelen voor iedereen in Ede makkelijk en betaalbaar moet zijn. Wat is een betere manier om dat te bereiken dan door hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs, terwijl je tegelijkertijd op de lange termijn bespaart?

 

Wat betekent onze Laagste Prijsgarantie?

Laagste Prijsgarantie is jouw ticket naar groene energie. Het is jouw toegangsbewijs naar betaalbare, kwalitatieve zonnepanelen, zonder gedoe. Je hoeft geen ellenlange tijd te verspillen met bellen en e-mailen naar installateurs, offertes te vergelijken of te onderhandelen. Bij ons weet je zeker dat je de goedkoopste én beste zonnepanelen op je dak hebt. 

Hoe werkt de Laagste Prijsgarantie?

Wij besparen jou de moeite. Geen eindeloos zoeken of moeizaam onderhandelen meer. In het kort komt het erop neer: deel de goedkoopste offerte die je kreeg met ons en wij doen je een beter aanbod. Wil je de details van de voorwaarden weten? Deel hier je ene-laagste prijsofferte en ontvang de laagste. 

 

De producten

Deze actie is van toepassing op de volgende producten:

Zonnepaneel


Omvormer

Onderbouw

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar is een écht Gelderlands bedrijf. We zijn in Apeldoorn gevestigd en veel van onze installateurs komen ook uit de directe omgeving. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden? Dit is waarom je bij ons je panelen moet laten installeren: 

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

 

Dit zeggen onze opdrachtgevers

J. Janssen - Ede

J. Janssen - Ede

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. van de Pol - Ede

A. van de Pol - Ede

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

van de Weerd - Ede

van de Weerd - Ede

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.