Komt dat zien! Het is Prijzencircus bij BonGo Solar

Tijdelijke spectaculaire nieuwjaardeals die je niet wil missen: goede voornemens met zonnepanelen vanaf €0,85 per Wattpiek. Maar wees er snel bij, want OP=OP! Onze spectaculaire actie loopt t/m 14 januari 2024. Wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Neem dan snel contact op!

 

Spectaculaire deals, krachtigste producten

Komt dat zien, komt dat zien! Het spectaculaire Prijzencircus van BonGo Solar. Altijd de beste prijzen voor de beste producten. Maar wees er snel bij, want OP=OP! 

 

Beste prestaties,
beste besparingen

Geloof jij je ogen? Het is net magie!  Zoveel prestatie, zoveel opbrengst, voor zo'n lage prijs! Dat betekent spectaculair besparen! We bieden de beste producten, geplaatst door de beste installateurs, voor de laagste prijzen! Toonaangevende merken zoals Canadian Solar, LONGi, Hyundai, GoodWe en SolarEdge. Onze professionele teams zijn opgeleid op onze eigen Hogere School. Wees er snel bij, want OP=OP! 

 

Beste service,
ook over 30 jaar

Vertrouw op de bewezen duurzaamheid van BonGo Solar. Wij gaan al meer dan 15 jaar mee en zullen nog zeker 30 jaar mee gaan. Profiteer van de voordelen van een serieuze organisatie met goede service. Maak je klaar voor de groene toekomst!

 


Hoe werkt het Prijzencircus?

Simpel en spectaculair! Ja, dat gaat samen. Voor iedere 85 cent krijg jij één Wattpiek. Heb je 10 Wp, dan betaal je nog geen 10 euro. Dit is niet alleen voordelig, maar ook makkelijk rekenen. Wil je bijvoorbeeld 10  zonnepanelen? Dan bereken je snel je prijs: hoeveelheid Wattpiek per paneel x aantal panelen = je prijs. Mooi toch? Deze kans kun je niet aan je voorbij laten gaan. Reageer snel, want OP=OP.

Waarom BonGo Solar?

Wij zijn een van de grootste solar-installateurs van Nederland en hebben meer dan 30.000 installaties geplaatst. Waarom zou je verder nog kiezen voor BonGo Solar?

 

  • Vriendelijkste installatieteams, met de juiste certificering;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Installatiegarantie van 10 jaar, daar valt de installatieservice van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

 

Interesse in ons Prijzencircus?

Tijdelijke spectaculaire zonnepanelen-acties vanaf €0,85 per Wattpiek. Maar wees er snel bij, want OP=OP! Wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Neem dan snel contact op! Of vul de dakscan in

 

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen, of wil je direct een order plaatsen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.