Komt dat zien, komt dat zien! Er hangt liefde in de lucht bij het prijzencircus van BonGo Solar

Maak kans op fantastische Valentijnsprijzen! Accepteer je offerte vóór of op 14 februari 2024 en maak kans op de volgende prijzen:

1e prijs: Hotelovernachting inclusief diner voor twee

2e prijs: Dinerbon voor twee

3e prijs: Bioscoopbon voor twee

Maar wees er snel bij, want OP = OP!

 

Complete installatie voor een aantrekkelijke prijs

Op zoek naar een Valentijn cadeau? Iets dat niet alleen jouw hart sneller laat slaan, maar ook goed is voor je portemonnee? Vraag onze adviseurs dan snel naar onze Valentijnsdeals! Onze deals garanderen de beste besparing. 

Beste prestaties,
beste besparingen

Dat is pas liefde op het eerste gezicht! Zoveel prestatie, zoveel opbrengst, voor zo'n lage prijs! Dit is een Valentijnsactie voor wie echt wilt besparen. In de meeste gevallen is de investering binnen 3 jaar terugverdiend. En je weet het: wees er snel bij, want OP=OP! 

Toonaangevende
merken

In onze Valentijnsactie vind je toonaangevende merken voor zowel zonnepanelen als omvormers. Het BonGo Solar Prijzencircus presenteert tijdens de Valentijns-voordeelweken wel heel aantrekkelijke deals. Bekijk hieronder onze merken die onder de actie vallen. 

Valentijnsprijzen

Naast onze aantrekkelijke prijzen tijdens deze Valentijnsdagen, maak je ook nog eens kans op fantastische Valentijnsprijzen! 

 

Accepteer je offerte vóór of op 14 februari 2024 en maak kans op een van de volgende prijzen: 

 • 1e prijs: Een hotelovernachting inclusief diner voor twee
 • 2e prijs: Een dinerbon voor twee
 • 3e prijs: Een bioscoopbon voor twee

Deze actie is geldig tot en met 14 februari 2024. Alle offerteakkoorden die vóór of op deze datum zijn ontvangen, komen in aanmerking voor deelname aan de loting. De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle deelnemende offerteakkoorden.

Waarom BonGo Solar?

Wij zijn één van de grootste solar-installateurs van Nederland en hebben meer dan 30.000 installaties geplaatst. Waarom zou je verder nog kiezen voor BonGo Solar?

 

 • A-merk producten, geselecteerd op de hoogste standaarden
 • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes
 • Vriendelijkste installatieteams, met de juiste certificering
 • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken
 • Top garanties, op zowel de producten als de gehele installatie
 • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na installatie

 

Ultra Black Friday

Doe de dakscan

Voel je de liefde in de lucht hangen?

Mooi! Begin met besparen en maak gebruik van onze tijdelijke spectaculaire Valentijns-actie. Maar wees er snel bij, want, jawel: OP=OP! Neem snel contact op en vul onze dakscan in:

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen, of wil je direct een order plaatsen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.