BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature Administratief medewerker binnendienst

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BINNENDIENST
(16-24 uur per week)


WIL JIJ WERKEN ONDER SCHOOLTIJD ?


FUNCTIE

Als Administratief medewerker binnendienst maak je deel uit van een team van 6 enthousiaste energieke medewerkers. Je houdt je gedurende de dag voornamelijk bezig met het opmaken van offertes voor potentiële klanten. Je maakt deze zelfstandig op aan de hand van binnengekomen gegevens. Samen met een legplan verstuur je deze naar de potentiële klant namens de afdeling Sales.

De hele dag door gaat de telefoon. Je staat daardoor constant telefonisch in contact met klanten/consumenten en je collega’s. Je verbindt telefoontjes door naar je collega’s op de afdeling Sales of Operations of beantwoordt de vragen van klanten/consumenten direct. Daarnaast sta je (potentiële) klanten te woord via de chat en mail.

Je fungeert als gastheer/gastvrouw voor de bezoekers van onze showroom. Verder ondersteun je waar nodig met administratieve taken.


JOUW PROFIEL

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je hebt affiniteit met sales en bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, nauwkeurig, flexibel en een echte teamplayer.
  • Je beschikt over een prettige telefoonstem.
  • Je hebt geen probleem met hard werken en hebt graag plezier in je werk.

ONS AANBOD

Wij bieden jou een marktconform salaris en flexibele arbeidstijden. Bij ons kun je werken onder schooltijd. Je standplaats is Apeldoorn.


ENERGY EXPERIENCE GROUP

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.


PROCEDURE

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.


CONTACT

Wil jij onze binnendienst komen versterken? Stuur dan je cv met korte motivatie naar h.bouhof@eegroup.nl t.a.v. Hans Bouhof. Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij hem terecht. Hans is telefonisch bereikbaar op 06-20550325.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer