BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

AEG zonnestroompakket

Zonnepanelen op Nederlandse daken zijn inmiddels een vertrouwd gezicht. Hierin zijn wij echter niet uniek. Ook veel huishoudens in de Verenigde Staten en Duitsland maken tegenwoordig met veel plezier gebruik van zonne-energie. Bijzonder populair in die contreien is vooral het AEG zonnestroompakket, dat op korte termijn ook in Nederland verkrijgbaar is.

Bij BonGo Solar bent u aan het juiste adres om het AEG zonnestroompakket als een van de eerste Nederlanders te bezichtigen. Als erkend specialist in zonnepanelen voorzien wij onze klanten al vele jaren van gedegen advies over de mogelijkheden van een zonnestroompakket. Met name de mogelijke kostenbesparingen zijn voor veel mensen een interessant element.

Goedkoop AEG zonnestroompakket bestellen

De genoemde kostenbesparingen worden met name mogelijk gemaakt door het hoge rendement van een AEG zonnestroompakket. De energieprijzen liggen tegenwoordig hoog, waardoor het zelf opwekken van energie u veel geld kan besparen. Gelukkig is een AEG zonnestroompakket bij BonGo Solar heel voordelig te verkrijgen.

Wij bieden u de keuze uit een variëteit van aantrekkelijk geprijsde zonnepanelen, waarbij het geliefde AEG zonnestroompakket natuurlijk niet mag ontbreken. Wilt u graag advies over de beste zonnepanelen voor uw specifieke situatie? Geen probleem, onze enthousiaste medewerkers informeren u graag over de vele mogelijkheden.

AEG zonnestroompakket voor reductie CO2-uitstoot

De hoge CO2-uitstoot die de mens wereldwijd veroorzaakt, begint een toenemende mate een probleem te worden voor onze planeet. Steeds vaker merken we de gevolgen in de vorm van extreme weersomstandigheden en rappe klimaatverandering. Een AEG zonnestroompakket draagt direct bij aan een ommekeer van deze zorgwekkende ontwikkelingen.

Zonne-energie is een van de meest duurzame energiebronnen die er anno 2016 bestaat. Zonnepanelen wekken op schone wijze energie op, waardoor alternatieven die resulteren in een hoge CO2-uitstoot niet langer benut hoeven te worden. Een AEG zonnestroompakket is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

AEG zonnestroompakket voor schuin dak, plat dak of afwijkend dak

Een AEG zonnestroompakket is bij BonGo Solar beschikbaar in verschillende varianten. Zeer belangrijk is onder meer de keuze voor monokristallijn of polykristallijn zonnepanelen, die door AEG in zwarte en blauwe uitvoering geleverd worden. Wilt u een lage aanschafprijs? Kies dan voor monokristallijn panelen. Voor aan aantrekkelijk rendement, kiest u daarentegen polykristallijn.

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe AEG zonnestroompakket eenvoudig te installeren is op het dak van uw woning. Dit vormt gelukkig geen enkel bezwaar. Heeft u een plat dak, schuin dak of afwijkend dak? BonGo Solar adviseert u over de ideale zonnepanelen. Bel voor meer informatie naar 055 – 744 0013 of stuur een mailtje naar info@bongosolar.nl.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer
 20171231