BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

AEG

AEG: veel mensen kennen het merk van producten zoals wasmachines, gereedschap en elektronische onderdelen. Het merk heeft echter veel meer te bieden dan dat. Binnenkort begint AEG in Nederland met de levering van artikelen die in andere landen al zeer populair zijn zoals AEG zonnepanelen, AEG zonnestroompakketten en AEG omvormers.

Tot op heden waren deze innovatieve zonne-energie producten van AEG alleen verkrijgbaar in grote landen zoals de Verenigde Staten en Duitsland. Op de daken van veel buitenlandse woningen vormen AEG zonnepanelen dan ook een vertrouwde aanblik. Gezien de kwaliteit van de producten, is de kans aanzienlijk dat dit binnenkort ook in Nederland het geval is.

AEG garantie voor innovatieve techniek zoals zonne-energie

Elektronicaconcern AEG kent een rijke geschiedenis die vele jaren teruggaat. Al in 1883 begon het bedrijf met de productie van gloeilampen, maar al snel werd het productassortiment uitgebreid met een diversiteit aan andere producten. Tegenwoordig geniet het bedrijf bij veel Nederlanders vooral bekendheid vanwege de wasmachines, wasdrogers en andere huishoudelijke artikelen.

De eerste stappen op het gebied van zonne-energie zette AEG ongeveer een eeuw later. In 1984 introduceerde AEG Power Solutions haar eerste omvormer. Een andere tak van het bedrijf, AEG Industrial Solar, start binnenkort in Nederland met de uitlevering van zonnepanelen, omvormers en verwante producten.

AEG brengt zonnepanelen naar Nederlandse markt

AEG heeft dit moment doelbewust gekozen, want zonne-energie is tegenwoordig aan een snelle opmars bezig in ons land. Gebruikers van zonnepanelen kunnen rekenen op een flink lagere energierekening en leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan een gezonder leefmilieu. Belangrijke voordelen in een tijd van hoge energieprijzen en snelle klimaatverandering.

Bij BonGo Solar kunt u kiezen uit een groot assortiment AEG zonnepanelen tegen hele voordelige prijzen. AEG levert zowel polykristallijn als monokristallijn panelen in blauwe en zwarte uitvoering. Polykristallijn resulteert in een hoog rendement, terwijl monokristallijn zich weet te onderscheiden door een lage aanschafprijs.

AEG omvormer noodzakelijk bij opwekken energie

Om stroom op te wekken met behulp van zonnepanelen, is een omvormer noodzakelijk. Zonnepanelen leveren namelijk gelijkstroom, terwijl de apparaten in Nederlandse huizen wisselstroom nodig hebben. Een goede omvormer van AEG zet de onbruikbare gelijkstroom om in wisselstroom.

Twijfelt u over de AEG zonnepanelen en omvormers die het meest geschikt zijn voor uw woning? De behulpzame medewerkers van BonGo Solar adviseren u graag vrijblijvend over de ideale oplossingen. Stuur voor meer informatie over de mogelijkheden een mailtje naar info@bongosolar.nl of benader ons telefonisch via 055 – 744 0013.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer