BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Hoge vermogen panelen voor meer opbrengst

Onze LG Solar en Panasonic HIT panelen zijn beide panelen die qua techniek en vermogen boven de rest uitstijgen.

Panasonic HIT

Panasonic is trotse uitvinder van de heterojunctie zonnecel (HIT). Panasonic HIT panelen hebben een hogere efficiëntie in het omzetten van zonne-energie naar bruikbare energie. En kunnen hierdoor een beter opgewerkt vermogen leveren.

Panasonic heeft maar liefst 40 jaar ervaring in de zonne-energie en heeft in de afgelopen 18 jaar meer dan 1 miljard zonnecellen geproduceerd. Kortom : de 25 jaar garantie van Panasonic is er echt een waarop u kunt vertrouwen. Panasonic biedt een drietal HIT zonnecellen aan

LG Solar

LG biedt een monokristallijne paneel met een vermogen van maar liefst 300 WP. Het NeON 2 Black paneel van LG maakt gebruik van CELLO technologie. CELLO technologie vervangt 3 balken door 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen.

Verder hebben de LG NeON 2 Black zonnepanelen een zwart geanodiseerd frame en zwarte onderlaag. Door het gebruik van dunnere draden lijkt het alsof de modules helemaal zwart zijn, ook van een afstand. Het elegante design van de panelen zal goed ogen bij uw huis, en kan mogelijk zelfs de waarde van uw huis verhogen.

Offerte ontvangen?

Een offerte krijgen van een van deze zonnecellen? Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231