BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Project zonnepanelen

Onze voordeligste panelen zijn goed geschikt voor projecten

De vraag naar project zonnepanelen wordt steeds groter. Voor projecten zijn vaak panelen met een lagere vermogen geschikt. Economisch past dit vaak beter in een projectbudget. De prijs in combinatie met het vermogen en soort paneel, maakt Canadian Solar en Suntech uitermate geschikt voor projecten.

De panelen van beide merken zijn beide polykristallijne panelen met een vermogen van 265 WP. Deze panelen liggen ook bij BonGo Solar op het dak. U kunt ze bij ons op locatie gerust komen bekijken om een goed beeld te krijgen van ons aanbod. Liever direct contact of een offerte? Gebruik onderstaand formulier en wij voorzien u van de gevraagde informatie.

Project offerte ontvangen?

Een offerte krijgen van Canadian Solar of Suntech zonnecellen? Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231