BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Beleggen in groene stroom. Een duurzame en winstgevende investering

Duurzaam investeren in zonne energie

Investeren in zonne energie

Beleggen in duurzame energie? Door te investeren in zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op! Bongo Solar neemt u mee in de bekende én minder bekende voordelen van deze populaire investering.

Om te beginnen wekt u met deze belegging stroom op voor eigen huishouden. Dit is een bekende win-win; voor u én voor het milieu. De groene energie die u opwekt is meer dan u verbruikt. Dat is een voordeel, want dit overschot levert u aan het elektriciteitsnet. De groene energie die u zelf afneemt streept dan u weg tegen de energie die u aan het stroomnet levert. Dit staat ook wel bekend als de salderingsregeling. Met deze regeling betaalt u voor uw eigen verbruik van groene stroom geen kWs prijs! Dit is geen verkeerd resultaat om mee te beginnen, maar uiteindelijk belegt u in groene stroom en uw spaargeld geniet van het goede rendement. Is dit ook iets voor u? Vraag een vrijblijvende offerte aan, om te kijken wat het voor u op levert.

Rendement uit zonnepanelen

Het goede rendement dat u behaalt vanuit de groene stroom die u opwekt is erg aantrekkelijk. Momenteel levert uw spaargeld op de bank nog zo’n 0.02% op. Dat is niet veel. Maar hoe levert uw spaargeld dan op een duurzame manier meer op? Met de aanschaf van zonnepanelen belegt u eerlijk, gaat u duurzaam om met energie én met de groei van uw vermogen. Het rendement van zonnepanelen is gemiddeld namelijk zo’n 14%. Beleggen in groene stroom levert u dus aanzienlijk meer op dan wanneer u uw spaargeld op de bank laat staan. U leest hier meer over het bepalen van uw rendement.

Duurzame schenking

Wilt u belastingvrij zonnepanelen schenken aan uw kinderen of kleinkinderen? Deze investering is een bijzondere gebaar voor een duurzame toekomst. Niet alleen door groene stroom op te wekken, maar ook voor hun spaargeld. Het aanschaffen van de zonnestroom-installatie met het toegestane schenkingsbedrag is zeer renderend en bovendien milieuvriendelijk. Ouders mogen hun kinderen in 2019 het maximale bedrag van €5.428 belastingvrij schenken. Daarnaast kunt u voor de schenking van het zonnepanelensysteem ook gebruik maken van de schenkregeling omtrent de eenmalige gift voor de woning van uw kind. Door deze toelage te beleggen in groene stroom verviervoudigd u de waarde van uw schenking en bouwt u aan hun vermogen. Deze investering gaat namelijk 25 tot 30 jaar mee. Het is dan geen eenmalige, maar een op de toekomstgerichte gift. Naast het gebruik van de salderingsregeling en het rendement dat zij ontvangen, kan uw kind daarbij ook de BTW terugvragen.

Zonnepanelen kopen

Bent u nu geïnteresseerd om gecertificeerde zonnepanelen te kopen?  Bij Bongo Solar garanderen wij u kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij SGZE Stichting Garantiefonds ZonneEnergie verzekert afnemers van de aangesloten leden een zorgeloze stroomopbrengst uit zonne energie. Bij aanschaf van een zonnestroom-installatie is uw aanbetalingsbedrag dus altijd gegarandeerd, evenals toekomstige fabrieksgaranties. Wanneer u in groene stroom investeert via Bongo Solar verzekert het SGZE certificaat u dat u met een professionele en betrouwbare partij werkt. U doet dus een betrouwbare investering met uw spaargeld en bent ervan verzekert dat u een zonnestroom-installatie van goede kwaliteit aanschaft.

BTW teruggave voor uw zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen aanschaft profiteert u ook als particulier van BTW teruggave. Dit geldt  zowel voor de aanschaf als voor de installatie ervan. Bekijk hier hoe u dit gemakkelijk kunt doen.

Profiteer dit jaar nog van minder vermogensrendementsheffing

Kortom, beleggen in groene stroom is een eerlijke en duurzame manier om een hoger rendement op uw spaargeld te behalen, voor u en uw gezin. Het loont om hier niet langer mee te wachten, vraag een offerte aan of bel onze adviseurs voor een advies op maat. Profiteer dit jaar nog van deze belegging, zodat u in 2020 minder vermogensrendementsheffing hoeft af te dragen aan de belastingdienst.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer