Bel mij voor advies

Ga terug

BonGo Solar organiseert collectieven

Wilt u als collectief zonnepanelen aanschaffen? Bijvoorbeeld als inwoners van een bepaalde gemeente, wijk, buurt of straat? Dan helpt BonGo Solar u hier graag bij.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

BonGo Solar is een van de grootste zonnepanelen-leveranciers in Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren duizenden zonnestroominstallaties geïnstalleerd. Daarmee kunnen wij onszelf een aantoonbaar ervaren zonnepanelenbedrijf noemen. Met certificaten van het proces binnen de organisatie (ISO9001) en certificaten van diverse producten binnen het assortiment, bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Interesse in zonnepanelen-collectief?

De afgelopen jaren heeft BonGo Solar zich ingezet voor diverse collectieve activiteiten binnen Nederland. Heeft u interesse in het collectief aanschaffen van zonnepanelen en de voordelen daarvan? Stuur dan een bericht aan onze afdeling Advies & Verkoop. Of bel ons op 088 334 7640. Wij zijn u graag van dienst!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231