BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Aanmelden Dactari

Dactari en BonGo Solar hebben beiden duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze reden zijn we een samenwerking aangegaan om u hoogwaardige zonnepanelen aan te kunnen bieden met een collectiviteitskorting van honderden euro’s. Met de zonnepanelen van BonGo Solar op uw dak draagt u niet alleen bij aan een groenere wereld, met deze korting gaat u direct profiteren van de zon en een verlaging van uw energierekening. De collectiviteitskorting geldt voor de praktijk én de woningen van alle medewerkers in de praktijk: de dierenarts, paraveterinair, dierenartsassistent, administratief medewerker en zo meer.

Ter lancering van deze samenwerking, hebben we twee leuke winacties opgezet. Schaft u via BonGo Solar zonnepanelen aan voor uw dierenartsenpraktijk? Dan maakt u kans op een tv-scherm met display voor uw wachtkamer. Bent u werkzaam bij een praktijk en geïnteresseerd in zonnepanelen voor eigen huis? Dan maakt u bij het doorgeven van uw gegevens al direct kans op een Wake-up Light van Philips.

Heeft u interesse in zonnepanelen tegen een aantrekkelijk tarief? Vul hieronder uw gegevens in en BonGo Solar neemt contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor zowel de praktijk als de eigen woning? Vul het formulier dan twee keer in zodat we over alle informatie beschikken om u direct verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer