BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Word jij onze nieuwe collega?

BonGo Solar behoort tot de drie grootste zonnepanelen-leveranciers in Nederland. Bij ons staat de klant voorop en bovendien bieden wij hoogwaardige producten. Daardoor groeien wij sterk en zijn wij op zoek naar medewerkers die onze teams komen versterken. Momenteel staan de volgende vacatures bij ons open:

  • Teamleider Verkoop Binnendienst
  • Verkoopadviseur B2C
  • Projectleider B2B
  • Werkvoorbereider
  • Servicemonteurs
  • Elektriciens

Interesse?
Bekijk onze vacature-pagina voor meer informatie over deze vacatures.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer

Persbericht 28 oktober 2019: Koolen Industries neemt zonnepaneelbedrijf Energy Experience Group met als belangrijkste merk BonGo Solar, over. 

Lees meer