Zonnepanelenactie gemeente Doesburg

In oktober ontving u van de gemeente Doesburg een brief over het verlagen van uw energielasten. Via een speciale inkoopactie samen met de gemeente kunt u tot 30 november 2020 met extra voordeel zonnepanelen kopen bij Bongo Solar. Wij regelen daarnaast de BTW-teruggave. Meer weten? Doe de dakscan en wij berekenen voor u uw besparing.

Woont u in gemeente Doesburg? Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
  • Bespaar gemiddeld 58 euro per maand
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

De heren Den Hartog en Verheul, Doesburg

De heer Den Hartog: “We hadden al langer het idee om zonnepanelen te nemen, maar het was er nooit eerder van gekomen. Ons huis heeft een ongunstig gelegen vals plat dak. Toen dachten we, waarom niet op de schuur?

Een collega vertelde ons over BonGo Solar en was zeer enthousiast. We zijn in de showroom in Apeldoorn geweest en hebben een offerte laten maken, samen met onze buren."
De heer Verheul: "Ik was eerst niet zo'n voorstander van zonnepanelen. Uiteindelijk ben ik blij dat we dit samen gedaan hebben, want we hebben al veel energie opgewekt met de panelen op de schuur. Zelfs meer dan door BonGo Solar berekend was!

De installatie van de panelen verliep als een zonnetje doordat de monteurs erg goed op elkaar waren ingespeeld. Door goede communicatie en samenwerking lag de installatie snel werkend op het dak."