BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Familie De Vries gebruikte een duurzaamheidslening voor zonnepanelen

De heer en mevrouw De Vries hebben 15 zonnepanelen op hun twee-onder-een-kapwoning laten leggen. Zij zijn er blij mee. “Je kunt denken ‘het zal mijn tijd wel duren’ maar we hebben ook kinderen en kleinkinderen”, aldus de heer De Vries.

Zelf stroom opwekken
Het dak van het huis van de familie De Vries ligt op het zuidwesten en heeft een gunstige helling voor panelen. De heer De Vries: “Wij verwachten met onze 15 panelen 3.000 tot 3.500 KWh op te wekken. Dat zou voor ons tweeën voldoende moeten zijn, maar op dit moment verbruiken wij meer stroom. Wij verbruiken ca. 4.500 KWh per jaar. We gaan er nog eens goed naar kijken hoe we ons energieverbruik naar beneden kunnen brengen. Ons streven is om met onze zelf opgewekte stroom uit te komen.”

De volgende generatie
De familie De Vries gaat bewust om met het milieu. Bij de aanschaf van nieuwe apparaten letten zij op het energielabel, het huis is goed geïsoleerd, afval wordt gescheiden en het echtpaar gaat zoveel mogelijk op de fiets. “Wij worden zelf een dagje ouder en dan kun je natuurlijk denken dat het voor jou niet meer van belang is, maar wij hebben ook kinderen en kleinkinderen. Daar mag je ook wel aan denken.”

SVN banner

Voordelige duurzaamheidslening
De heer de Vries vroeg drie offertes aan voor zonnepanelen. Bij BonGo Solar voelde hij zich echter het beste geholpen. “BonGo Solar wees ons op de duurzaamheidslening van de gemeente Maasdriel en gaf ons goede informatie. Dat trok ons over de streep. De lening is erg voordelig. Ik betaal gedurende tien jaar € 51,- per maand, ofwel € 6.000,- in totaal. Daarvan betaal ik € 300,- aan rente. Dat vind ik weinig. Ik kan nu mijn eigen geld als buffer behouden en toch al duurzame energie opwekken. Mijn energierekening gaat omlaag en over tien jaar zijn de panelen van mij. Eigenlijk zou iedereen dat moeten doen.”

Tips van de heer de Vries:

  1. Investeer in zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu.
  2. Kijk of jouw gemeente de duurzaamheidslening aanbiedt.
  3. Door van een lening gebruik te maken, kun je je eigen geld aan andere zaken besteden.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer
 20171231