BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Duurzaamheidslening financiering zonnepanelen

Veel steden bieden in samenwerking met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) de mogelijkheid aan om aanspraak te maken op een gemeentelijke duurzaamheidslening. Deze lening geeft u de mogelijkheid zonnepanelen te financieren.

Gunstige voorwaarden

Een duurzaamheidslening is een lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-. De hoogte van de lening is afhankelijk van de regeling van uw gemeente of provincie. Tot een bedrag van € 7.500,- geldt een looptijd van 10 jaar. Voor een hoger bedrag is de looptijd 15 jaar. Welk bedrag u ook leent, u krijgt altijd een rentekorting van 3% op de 10- of 15-jaars vaste rente van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. De lening wordt onderhands en als jaarannuïteitenlening verstrekt.

De duurzaamheidslening wordt uitgegeven door uw gemeente

Iedere gemeente bepaalt zelf of zij de duurzaamheidslening verstrekt. De gemeente is bij de aanvraag van een duurzaamheidslening dan ook het beste startpunt. Informeert u eerst bij uw gemeente of zij de lening verstrekken en wat ze hiervoor van u nodig hebben. De ervaring leert dat gemeenten hiervoor duidelijke standaarddocumentatie hebben die ze u kunnen toesturen.

Vraag de lening aan bij uw gemeente

Uw gemeente bepaalt uiteindelijk of u de lening krijgt en of u dus voldoet aan alle eisen en voorwaarden. Er zijn partijen in de markt die u, tegen betaling, kunnen helpen bij de aanvraag, maar uiteindelijk is het de gemeente die beslist. Indien ze besluit om de lening te verstrekken, wordt deze beschikbaar gesteld in de vorm van een bouwkrediet. Deze kan altijd (geheel of gedeeltelijk) boetevrij worden afgelost.

Voordelen zonnepanelen

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Draag bij aan een beter klimaat

Familie De Vries uit Rossum ging u voor

De heer en mevrouw De Vries hebben onlangs 15 zonnepanelen op hun twee-onder-een-kapwoning laten leggen. Zij zijn er blij mee. “Je kunt denken ‘het zal mijn tijd wel duren, maar we hebben ook kinderen en kleinkinderen”, aldus de heer De Vries. Lees hier de ervaring van de heer De Vries.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is namelijk best wat informatie. Om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, kunt u het beste even contact opnemen met een van onze adviseurs. U kunt ook gratis en vrijblijvend ons informatiepakket aanvragen.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren

Bent u benieuwd wat de kosten van zonnepanelen zijn op uw dak? Vraag dan hieronder gratis en vrijblijvend een prijsopgave & advies aan. Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Installatiemedewerker zonnepanelen
Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Installatiemedewerkers zonnepanelen in Didam.

Lees meer

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst voor onze afdeling Prospectmanagement in Apeldoorn.

Lees meer

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature medewerker operations

Als Medewerker operations (40 uur per week) ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en neemt de klant aan de hand gedurende …..

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer