BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Duurzaamheidslening financiering zonnepanelen

Veel steden bieden in samenwerking met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) de mogelijkheid aan om aanspraak te maken op een gemeentelijke duurzaamheidslening. Deze lening geeft u de mogelijkheid zonnepanelen te financieren.

Gunstige voorwaarden

Een duurzaamheidslening is een lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-. De hoogte van de lening is afhankelijk van de regeling van uw gemeente of provincie. Tot een bedrag van € 7.500,- geldt een looptijd van 10 jaar. Voor een hoger bedrag is de looptijd 15 jaar. Welk bedrag u ook leent, u krijgt altijd een rentekorting van 3% op de 10- of 15-jaars vaste rente van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. De lening wordt onderhands en als jaarannuïteitenlening verstrekt.

De duurzaamheidslening wordt uitgegeven door uw gemeente

Iedere gemeente bepaalt zelf of zij de duurzaamheidslening verstrekt. De gemeente is bij de aanvraag van een duurzaamheidslening dan ook het beste startpunt. Informeert u eerst bij uw gemeente of zij de lening verstrekken en wat ze hiervoor van u nodig hebben. De ervaring leert dat gemeenten hiervoor duidelijke standaarddocumentatie hebben die ze u kunnen toesturen.

Vraag de lening aan bij uw gemeente

Uw gemeente bepaalt uiteindelijk of u de lening krijgt en of u dus voldoet aan alle eisen en voorwaarden. Er zijn partijen in de markt die u, tegen betaling, kunnen helpen bij de aanvraag, maar uiteindelijk is het de gemeente die beslist. Indien ze besluit om de lening te verstrekken, wordt deze beschikbaar gesteld in de vorm van een bouwkrediet. Deze kan altijd (geheel of gedeeltelijk) boetevrij worden afgelost.

Voordelen zonnepanelen

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Draag bij aan een beter klimaat

Familie De Vries uit Rossum ging u voor

De heer en mevrouw De Vries hebben onlangs 15 zonnepanelen op hun twee-onder-een-kapwoning laten leggen. Zij zijn er blij mee. “Je kunt denken ‘het zal mijn tijd wel duren, maar we hebben ook kinderen en kleinkinderen”, aldus de heer De Vries. Lees hier de ervaring van de heer De Vries.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is namelijk best wat informatie. Om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, kunt u het beste even contact opnemen met een van onze adviseurs. U kunt ook gratis en vrijblijvend ons informatiepakket aanvragen.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren

Bent u benieuwd wat de kosten van zonnepanelen zijn op uw dak? Vraag dan hieronder gratis en vrijblijvend een prijsopgave & advies aan. Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer