BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

FAQ

Kan ik zonnepanelen op het dak van mijn appartement of flat plaatsen?

Woont u in een appartement of flat? Dan zijn hier andere regels aan verbonden. In dit geval heeft u te maken met een VVE en bent u maar gedeeltelijk eigenaar van het dak. Als u toch graag zonnepanelen wil plaatsen neem dan contact op met uw VVE bestuur/VVE beheerder/Vastgoedbeheerder of de woningbouwvereniging en laat hen contact met ons opnemen. Zij kunnen terecht bij ons zusterbedrijf BonGosolar Projects. Contact via: www.bongosolarproject.com

Kan er bliksem inslaan in mijn zonnepanelen?

Uiteraard kan bliksem overal inslaan. Zonnepanelen zijn geen bliksemafleiders. Uit onderzoek blijkt dat de kans op blikseminslag niet toeneemt na het installeren van zonnepanelen. De intallateur legt de installatie volgens de normen aan (NEN-1010) binnen installatie en ISSO voor de zonnestroom.

Heb ik een slimme meter nodig?

U heeft niet altijd een slimme meter nodig. Heeft u zonnepanelen, dan levert u de overige ongebruikte stroom terug aan het net. Hiervoor meldt u (of doen wij dit voor u) zich aan bij www.energieleveren.nl. Uw netbeheerder weet dan dat u zonnepanelen op uw dak heeft en kijkt vervolgens of u een nieuwe meter nodig heeft. In dat geval neemt de netbeheerder contact met u op.

Wat gebeurt er als de stroom uitvalt?

Wanneer bij u de stroom uitvalt schakelt uit veiligheidsoverwegingen automatisch de omvormer uit.

Verhogen zonnepanelen de waarde van mijn woning?

Zonnepanelen laten de waarde van uw woning zeker stijgen. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Door de zonnepanelen zal dit beter zijn! Een zuinige woning zorgt voor een hogere waarde.

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste zonnepanelen die het nadeel van zogenaamde degradatie van gangbare zonnepanelen wegnemen. Dit betekent een langere levensduur en een hogere opbrengstgarantie.

Hoe werkt het salderen van stroom?

Als u op een bepaald moment meer stroom opwekt dan u verbruikt kunt u stroom terugleveren aan het net. Uw meter loopt dan terug.  Dit wordt dan verrekend met de stroom die u verbruikt als er minder stroom wordt opgewekt. Dit noemen we salderen.

Wanneer heb ik mijn zonnepanelen terug verdiend?

Gemiddeld heeft u uw zonnepanelen binnen 7 jaar terugverdiend.

Moet ik mijn zonnepanelen schoonhouden?

Als u er bij kunt, is het een goed idee om ze eens per 1 à 3 jaar extra te reinigen met een spons en lauwwarm water. Gebruik in ieder geval géén schoonmaakmiddelen of een schurende borstel als u uw zonnepanelen wilt schoonmaken. Let ook op dat u zeker niet op de panelen gaat leunen of zelfs lopen. Dit kan tot onzichtbare schade aan de panelen (micro-cracks) leiden.

Hoe beveilig ik het open gastnetwerk van de omvormer?
 1. Verbind de computer of tablet met het draadloze netwerk van de GoodWe omvormer.
 2. Ga met uw internetbrowser naar het adres 10.10.100.254
 3. Log in met loginnaam admin en password admin.
 4. Ga naar het menu item aan de linkerkant en selecteer "Device Management". Hier kunt u de login naam en wachtwoord aanpassen. Zodra je op "Apply" klikt wordt dit opgeslagen.
Hoe komt het dat mijn omvormer elke keer opnieuw verbonden moet worden?
 1. Er kunnen apparaten zijn die hetzelfde IP adres willen gebruiken als die van uw omvormer. Door de omvormer een vast IP adres te geven kan dit probleem worden verholpen.
 2. Het bereik van de WiFi router is niet optimaal genoeg. Schaf mogelijk een WiFi versterker aan.
Kan ik handmatig een IP adres instellen?

Ja, dit is mogelijk. Selecteer het tabblad "STA Interface Setting" in de linkerzijde van de pagina. Selecteer hierna "WAN Connection Type" STATIC (Fixed IP). Hier kunt u vervolgens handmatig een IP adres invullen. Ook moet u zelf een subnet maak, gateway address en DNS server address invoeren.

Voor Windows gebruikers kunt u deze informatie terugvinden door de commandprompt te openen en in te typen: IPCONFIG /ALL
Voor Apple gebruikers kunt u deze informatie terugvinden bij de netwerkvoorkeuren.

Ik kan via de omvormer mijn eigen WiFi netwerk niet selecteren, hoe los ik dit op?
 1. Uw WiFi netwerk heeft geen bereik tot aan de plaats van de omvormer. Het aanschaffen van een WiFi versterker kan een oplossing bieden.
 2. Het WiFi netwerk is beveiligd en verborgen waardoor apparaten het netwerk niet kunnen zien. Het handmatig invoeren van de netwerknaam (SSID) biedt hier de oplossing.
 3. De netwerknaam (SSID) bevat een spatie, pas deze zodanig aan dat er geen spatie meer in voorkomt.
 4. De zoekfunctie naar netwerken in de omgeving van de GoodWe omvormer geeft ook een encryptie weer die bij het netwerk hoort, dit klopt niet met de werkelijkheid. U kunt WPA2-PSK en AES aanhouden.
De taal van de omvormerpagina staat niet op Engels, hoe pas ik dit aan?

Klik rechtsboven op de knop "Engels" en de portal zal in het Engels worden ingesteld.

Kan ik de gebruikersnaam en wachtwoord veranderen?

Ja, dit is mogelijk. Zodra u bent ingelogd op de omvormer kunt u aan de linkerzijde het tabblad 'Device Management' selecteren. Bij 'Administrator Settings' kunt u vervolgens de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord invoeren waarna u op 'Apply' klikt om dit te bevestigen. In het vervolg moet u met deze gegevens inloggen.

Wat is de gebruikersnaam en wachtwoord wat ik moet invoeren?

De gebruikersnaam is admin en het wachtwoord is ook admin

Wat is het IP-adres wat ik moet invoeren in mijn internetbrowser?

10.10.100.254

Waarom geeft mijn internetbrowser aan dat er geen verbinding met internet is na het verbindingen met het WiFi netwerk van de omvormer?
 • U bent nu niet verbonden met uw internet wat gebruikt wordt om op internet te surfen. We hebben alleen de internetbrowser nodig om de omvormer te kunnen benaderen.
Het lukt mij niet om verbinding te maken met de omvormer
 1. Controleer of de omvormer aan staat, als er geen energie wordt opgewekt staat de omvormer uit en kan er ook geen verbinding worden gemaakt
 2. Zorg ervoor dat u in de buurt van de omvormer bent om binnen het netwerkbereik te blijven
Wat heb ik nodig om mijn omvormer te configureren?
 1. Een draadloze router/modem
 2. Een werkende internetverbinding
 3. De inloggegevens van uw draadloze netwerk
 4. Een smartphone, tablet, laptop of PC
De zonnepanelen moeten tijdelijk van het dak i.v.m. onderhoud, doen jullie dat?

Uiteraard verzorgen wij dit voor u, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ik wil mijn zonnepanelen mee verhuizen naar mijn nieuwe woning, kan dat?

Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Indien u dit wenst kunnen wij voor u een offerte verzorgen op basis van de volgende gegevens;

- Afstand tussen de adressen
- Grootte van de installatie (hoeveelheid panelen)

Neem gerust contact met ons op.

Ik heb een woning gekocht met zonnepanelen, moet ik mij nu ook aanmelden als ondernemer?

Nee, degene die de BTW terugvraagt op de zonnepanelen heeft de verplichting zich aan te melden als ondernemer.

Installeert BonGo ook zonnepanelen op de eilanden?

Ja, uiteraard plaatsen wij zonnepanelen in alle gebieden in Nederland. Voor de eilanden rekenen wij wel een meerprijs van € 200,- excl. BTW.

Ik heb een dak op het noorden, heeft dat zin voor zonnepanelen?

Indien u een dak heeft waarbij wij op 10 graden of lager het systeem kunnen plaatsen, heeft het nog een rendabel effect waarbij u gemiddeld zo'n € 40,- per paneel per jaar aan besparing overhoudt. Hoe kleiner de hellingshoek van het systeem, des te hoger de opbrengst. Bij een hellingshoek van 20 graden heeft u al gauw een besparing van € 35,- per paneel per jaar, waardoor het al snel niet meer rendabel genoeg is om zonnepanelen te plaatsen.

De hellingshoek en mogelijke opbrengst per jaar kunt u (indien u in het bezit bent van een smartphone) ook zelf bekijken indien u de app van SMA installeert, genaamd SMA Solarchecker.

Plaatsen jullie zonnepanelen op een leien dak?

Wij hebben al diverse systemen geplaatst op leien daken en zijn gespecialiseerd om dit soort daken te voorzien van zonnepanelen. Klik hier om een voorbeeld van één van onze installaties op een leien dak te bekijken.

Moet ik aanpassingen doorvoeren bij mijn energieleverancier?

Indien u overgaat tot aanschaf van zonnepanelen, is het zeker handig om bij uw energieleverancier na te gaan wat voor een energiecontract u heeft en deze zo aan te passen zodat u het meeste rendement kunt halen uit uw zonnestroominstallatie. Wellicht dat u bij een andere energieleverancier meer rendement kunt halen door een beter energiecontract. Klik hier voor meer informatie over deze verschillen.

Zijn zonnepanelen wel zinvol in Nederland?

Zonnepanelen worden al jarenlang in Nederland en zelfs noordelijker gelegen landen gebruikt. Zonnepanelen werken niet alleen als de zon schijnt, maar ook door het zogenaamde indirecte licht. Zelfs op bewolkte dagen leveren ze energie op. Een gemiddeld paneel levert in Nederland meer dan 200 kWh per jaar op, maar in sommige landen is dat twee tot drie maal zo hoog.
Het feit dat we in Nederland enorm hoge elektriciteitsprijzen hebben (mede dankzij BTW en Energiebelasting) werken zonnepanelen voor consumenten juist financieel enorm goed.

Ik kan de BTW terugkrijgen, helpen jullie mij hiermee?

BonGo Solar heeft een BTW-teruggave-service. Hiervoor werken wij samen met ‘De Centrale BTW Teruggave’. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het terugvragen van BTW op zonnepanelen en verzorgt de BTW-teruggave graag voor u. De service kost € 100,- waarvan wij de helft voor onze rekening nemen.

Klanten ontvangen van 'De Centrale BTW Teruggave' een factuur voor € 100,- maar u ontvangt van BonGo Solar € 50,- korting op de factuur. Uiteindelijk kost het u dus € 50,-. Dit bespaart u veel administratief werk. Wilt u meer weten of toch zelf BTW terugvragen, lees dan onze pagina over de BTW-teruggave-service.

Wat is het verschil tussen poly- en monokristallijn panelen?

Polykristallijn silicium en monokristallijn silicium worden allebei uit dezelfde grondstof gemaakt, namelijk siliciumzand. Bij het stolproces van het silicium bij polykristallijn panelen laat men het silicium gewoon stollen zonder extra handelingen. De kristallen worden niet gesorteerd en liggen kriskras door elkaar. Bij monokristallijn silicium gaat men de polarisatie van de kristallen beïnvloeden tijdens het stollen, zodat deze allen in dezelfde richting komen te liggen. Bij directe zonlicht instraling zal een monokristallijne cel iets meer stroom opwekken dan een polykristallijne cel van dezelfde oppervlakte. Met andere woorden, een monokristallijne cel neemt minder oppervlakte in dan een polykristallijne. Uiteraard zit er wel wat verschil in het prijskaartje, omdat de extra handeling tijdens het productieproces meer tijd in beslag neemt.

Jullie bieden panelen aan van bijv. 275Wp, krijg ik ook echt 275Wp?

BonGo Solar biedt alleen panelen aan met een zogehete 'plus-tolerantie'. Dit houdt in dat wanneer wij panelen aanbieden van 275Wp, u alleen panelen ontvangt met een minimaal vermogen van 275Wp met een variabele van 275-279,99 Wp. Het vermogen van ieder paneel wordt in de fabriek getest door onze leverancier. De resultaten uit deze test kunnen wij per paneel opvragen bij de leverancier om er zeker van te zijn dat de minimale waardes gehaald worden. Steekproefsgewijs vragen wij dit bij de leverancier op.

Hoelang duurt het voordat mijn zonnepanelen op het dak liggen?

BonGo hanteert een maximale levertijd van 6 weken. In vakantieperiodes is het mogelijk dat er enige vertraging in het proces voorkomt, maar hier houden wij u altijd van op de hoogte.

Kunnen de zonnepanelen lekkage op mijn dak veroorzaken?

Onze ervaren BonGo monteurs installeren de zonnepanelen al jaren en er wordt 1 gat geboord om de kabels vanaf de zonnepanelen naar de omvormer te verbinden. Steekproefsgewijs worden onze installaties gecontroleerd of deze goed zijn uitgevoerd. BonGo geeft u 2 jaar montagegarantie waarbij geldt dat wanneer u binnen deze 2 jaar lekkage heeft van uw dak waarbij u kunt aantonen dat dit door de zonnepanelen komt, wij deze zonder enige kosten komen vervangen.

Kan mijn hoofdaansluiting de zonnestroominstallatie aan?

Een standaard huishouden in Nederland heeft één van de volgende hoofdaansluitingen:

 • 1 x 35A
 • 3 x 25A
 • 1 x 25A
 • 1 x 40A

Een zonnestroominstallatie t/m 18 panelen kan aangesloten worden op een hoofdaansluiting van 1x 35A. Wanneer de mogelijkheid bestaat dat u uw installatie in de toekomst wil uitbreiden, is het wellicht handig om erover na te denken om over te gaan naar een 3x 25A hoofdaansluiting.

Bij een zonnestroominstallatie boven de 18 panelen moet u goed nagaan welke hoofdaansluiting u heeft. Wellicht is het noodzakelijk om uw hoofdaansluiting te verhogen of om te kiezen voor 2 kleinere omvormers die geschikt zijn voor een 1x 35A aansluiting.

Wat is de juiste omvormer voor mijn installatie?

De keuze van het type omvormer wordt door BonGo gemaakt d.m.v. het nalopen van een aantal punten:

 1. Vermogen installatie t.o.v. vermogen van de omvormer
 2. Aantal MPPT trackers op de omvormer
 3. Netaansluiting van de omvormer (1-fase of 3-fase) t.o.v. aansluiting woning

Vermogen omvormer t.o.v. vermogen installatie
De omvormer moet corresponderen met het vermogen van de BonGo zonnestroominstallatie. Elk zonnepaneel heeft een bepaald Wattpiek vermogen en het totaal van deze panelen geeft het totale vermogen weer wat een omvormer moet kunnen omzetten. In specifieke gevallen kiezen wij ervoor om de omvormer te 'onder dimensioneren'. Dit houdt in dat de omvormer minder vermogen heeft dan de zonnepanelen. Een omvormer heeft een bepaalde opstartspanning en indien de installatie wordt aangesloten op een 'te zware' omvormer, zal de omvormer pas later opstarten, en dus meer opbrengst verliezen. Bij een kleine omvormer is er een lagere opstartspanning nodig en slaat deze dus sneller aan, waarbij u eerder op de dag al energie opwekt.

Aantal MPPT trackers
Omvormers hebben een aantal ingangen. Onze Omnik omvormer heeft tot 3000Wp vermogen 1 ingang, oftewel 1 MPPT tracker. Onze Omnik omvormer geschikt vanaf 3000 Wp is voorzien van 2 ingangen, oftewel 2 MPPT trackers. Met deze 2 MPPT trackers is het mogelijk om 2 'strings' panelen te maken. Dit wil zeggen dat u 2 keer een seriegeschakeld systeem kan neerleggen op het dak, zonder dat de ene string 'last' heeft van de andere qua opbrengst. BonGo maakt vaak gebruik van meerdere strings op verschillende dakvlakken wanneer dit haalbaar is met de grootte van de installatie.

1-fase of 3-fase
Een standaard huis in Nederland heeft meestal een hoofdaansluiting van 1x 35A, 3x 25A of 1x 25A of 1x 40A.

Een zonnestroominstallatie t/m 18 panelen kan aangesloten worden op een hoofdaansluiting van 1x 35A. Wanneer de mogelijkheid bestaat dat u uw installatie in de toekomst wil uitbreiden, is het wellicht handig om erover na te denken om over te gaan naar een 3x 25A hoofdaansluiting.

Bij een zonnestroominstallatie boven de 18 panelen moet u goed nagaan welke hoofdaansluiting u heeft. Wellicht is het noodzakelijk om uw hoofdaansluiting te verhogen of om te kiezen voor 2 kleinere omvormers die geschikt zijn voor een 1x 35A aansluiting. Bij het kiezen van een omvormer moeten we nagaan of de hoofdaansluiting een 1- of een 3-fase aansluiting betreft, om op deze manier een 1-fase omvormer of een 3-fase omvormer te installeren.

Wat is het effect van de vulfactor van een zonnepaneel?

Vulfactor

De vulfactor geeft een objectief oordeel over de levensduur van een zonnepaneel en varieert in de praktijk tussen de 0,70 en 0,80. Hoe hoger de vulfactor, hoe minder rendementsafname door de jaren heen.

De vulfactor wordt als volgt berekend:

(Vmp * Imp) / (Voc * Isc)

Als voorbeeld nemen wij het zonnepaneel van Eoplly, de EOPLLY 156P/60 (240-260W) met onderstaande waarden:

Vmp = 30.84
Imp = 7.81
Voc = 37.02
Isc = 8.32

 1. (Vmp) 30.84V * (Imp) 7.81A = 240,860
 2. (Voc) 37.02V * (Isc) 8.32A = 308,006
 3. 240,860 / 308,006 = 0,782 (vulfactor)
Welke afmeting heeft een zonnepaneel?

Zonnepanelen zijn beschikbaar in diverse formaten. Het meest gangbare formaat is 990 x 1640 mm. Indien er afwijkende formaten gewenst zijn kunt u altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat. Standaard leveren wij zonnepanelen met een afmeting van 990 x 1640 mm.

Waar gaat mijn opgewekte stroom naartoe?

De energie die wordt opgewekt door uw zonnepanelen, gaat eerst via een kabel naar de omvormer die meestal in uw meterkast wordt opgehangen.

De omvormer regelt dat de inkomende (gelijk-)stroom wordt omgezet naar wisselstroom. Zodra deze is omgezet is deze stroom geschikt voor al uw huishoudelijke apparatuur. Op het moment dat u stroom opwekt met uw zonnestroominstallatie en u ook gebruik maakt van bijvoorbeeld uw televisie of wasmachine, dan wordt de opgewekte stroom automatisch direct gebruikt voor de actieve apparatuur. Wanneer er stroom wordt opgewekt die niet gebruikt wordt, zal deze worden teruggeleverd aan het net, hier ontvangt u een vergoeding voor.

Wat houdt de term ‘Wattpiek’ in?

Het aantal Wattpiek van een zonnepaneel is het vermogen van een paneel getest onder een aantal standaard condities. Alle zonnepanelen worden onder dezelfde condities getest waardoor deze eenheid het mogelijk maakt om zonnepanelen te vergelijken op basis van het vermogen (in combinatie met de afmeting van het paneel).

Vermogenstolerantie

(Plus + / - min tolerantie)

Silicium is een natuurproduct. Op voorhand is niet te sturen wat de exacte stroomopbrengst van de geproduceerde zonnecellen wordt. Na productie worden de cellen gesorteerd op kleur, kwaliteit en opbrengst. Op basis van deze sortering worden de cellen samengevoegd tot een compleet zonnepaneel, waarin de afgelopen jaren een standaard is ontstaan van 60 cellen per zonnepaneel met een formaat van 156 x 156 mm per cel. Het paneel zelf heeft dan een formaat van 100 x 165 cm.

De betere moduleleveranciers kiezen ervoor om enkel cellen met een positieve afwijking te gebruiken. Een negatieve tolerantie zorgt er bijvoorbeeld voor dat een paneel met een vermogen van 200Wp daadwerkelijk maar 196Wp levert. Een dergelijk paneel opgenomen in een PV systeem haalt de opbrengst van het gehele systeem naar beneden. Voor de maximale opbrengst is het dus belangrijk om een paneel te kiezen met een positieve vermogenstolerantie.

Moet ik een vergunning aanvragen voor de plaatsing van zonnepanelen?

Wanneer de zonnepanelen op uw dak geplaatst worden heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig mits dat de zonnepanelen op dezelfde hellingshoek zijn gelegd als het dak van de woning (met uitzondering van platte daken). Vinden de werkzaamheden plaats aan een monument of in een door het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht dan kunt u in een aantal gevallen toch vergunningsvrij zonnepanelen plaatsen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente of doe de vergunningscheck op www.omgevingsloket.nl

Is er subsidie beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen?

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in uw gemeente kunt u dit altijd op de website van uw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u op basis van uw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn.

BonGo zal u voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Wat gebeurt er als ik mijn huis verkoop?

Bij BonGo heeft u zelf de keuze wat u met uw zonnepanelen wil doen. U kunt uw huis uiteraard verkopen inclusief zonnestroominstallatie waarbij uw huis meer waard zal zijn. Indien uw volgende woning beter geschikt is voor zonnepanelen kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verhuisservice van BonGo Solar. BonGo zal bij uw verhuizing zorgdragen voor het demonteren van de zonnepanelen op uw verkochte woning, waarbij wij ze monteren op uw nieuwe woning indien het dak van uw woning dit toelaat.

Kan ik zonnepanelen op mijn huis plaatsen?

Afhankelijk van de ligging van uw dak kunt u zonnepanelen op uw woning plaatsen. Veel huizen zijn geschikt voor zonnepanelen, de een met een hogere opbrengst dan de ander. Als er obstakels op uw dak aanwezig zijn die voor schaduw zorgen zal de opbrengst in verhouding lager liggen dan een volledig open vlak. Wanneer uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen zijn er altijd alternatieven te bedenken. Denk hierbij aan uw garage, schuur of eventueel in een weiland. BonGo kan u altijd informeren over de mogelijkheden.

Punten die voor u belangrijk zijn:
Bent u eigenaar van uw huis en dak?
Maakt uw woning geen deel uit van een beschermd stads- of dorpsaangezicht? Controleer dit hier
Is de dakconstructie stabiel genoeg om het gewicht te dragen?
Liggen er obstakels op uw dak die schaduw veroorzaken?
Wat is de ligging van uw dak? Tussen oost en west (het liefst zuid) is optimaal

Hoe lang gaan mijn zonnepanelen mee?

Zonnepanelen hebben een bepaald vermogen die elk jaar verminderd doordat het een natuurproduct betreft. Er wordt een garantie gegeven dat u na 25 jaar nog een opbrengst heeft van ten minste 80% van het oorspronkelijke vermogen. Na deze 25 jaar zullen de zonnepanelen nog steeds energie opleveren.

 

 

 

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag!

    Neem gerust contact met ons op

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer