BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Financiering van Zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is er één met een gegarandeerd rendement. Maar zoals bij iedere investering gaan de kosten ook hier voor de baten uit. Toch zijn er verschillende manieren om zonnepanelen te financieren. Zo hoeft u niet het volledige bedrag zelf op te brengen.

BTW-teruggave op zonnepanelen

Over zonnepanelen betaalt u 21% BTW. Het voordeel is dat u over de gehele investering BTW kunt terugvragen. Dit levert u al snel een aardig bedrag op. Bij bijvoorbeeld 10 zonnepanelen ontvangt u circa € 750,- teruggave. Bij 18 panelen circa € 1.250,-. Bij BonGo Solar hoeft u de BTW-teruggave niet zelf te regelen. Wij maken het u makkelijk doordat wij dit laten verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf.

Duurzaamheidsleningen Zonnepanelen

Als u zelf niet over voldoende kapitaal beschikt om zonnepanelen aan te schaffen, is een lening een goede optie. Voor leningen met een duurzame insteek zijn groene leningen beschikbaar. Dit zijn leningen voor bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers. Er zijn verschillende groene leningen die vaak hun oorsprong vinden in initiatieven vanuit het Rijk. Het voordeel van groene leningen zijn de lage rentes. U kunt een groene lening gebruiken in combinatie mét BTW teruggave. Lees hier alles over de Duurzaamheidslening voor Zonnepanelen

Subsidies voor Zonnepanelen

Momenteel zijn er geen landelijke subsidies op zonnepanelen. Wel zijn er subsidies op gemeentelijk niveau. Lees hier rustig verder als u meer wilt weten over subsidies voor Zonnepanelen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen of de financiering ervan, neem dan contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 088 334 7640 of via ons contactformulier. U kunt ook gratis en vrijblijvend een informatiepakketje aanvragen.
Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan. Wij helpen u graag verder!

 

 

Nieuws

Vacature Servicemonteur
6 augustus 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Servicemonteurs voor ons Installatiebedrijf in Didam.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

6 augustus 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures op de afdelingen Sales en Finance in Apeldoorn en de afdeling Operations en Customer Service in Didam. Check ze snel!

Lees meer

AEG zonnepanelen als beste getest!

Uit een test van zonnepanelen.net zijn de AEG panelen voor 2e jaar op rij als beste uit de test gekomen.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer