BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Financiering van Zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is er één met een gegarandeerd rendement. Maar zoals bij iedere investering gaan de kosten ook hier voor de baten uit. Toch zijn er verschillende manieren om zonnepanelen te financieren. Zo hoeft u niet het volledige bedrag zelf op te brengen.

BTW-teruggave op zonnepanelen

Over zonnepanelen betaalt u 21% BTW. Het voordeel is dat u over de gehele investering BTW kunt terugvragen. Dit levert u al snel een aardig bedrag op. Bij bijvoorbeeld 10 zonnepanelen ontvangt u circa € 750,- teruggave. Bij 18 panelen circa € 1.250,-. Bij BonGo Solar hoeft u de BTW-teruggave niet zelf te regelen. Wij maken het u makkelijk doordat wij dit laten verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf.

Duurzaamheidsleningen Zonnepanelen

Als u zelf niet over voldoende kapitaal beschikt om zonnepanelen aan te schaffen, is een lening een goede optie. Voor leningen met een duurzame insteek zijn groene leningen beschikbaar. Dit zijn leningen voor bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers. Er zijn verschillende groene leningen die vaak hun oorsprong vinden in initiatieven vanuit het Rijk. Het voordeel van groene leningen zijn de lage rentes. U kunt een groene lening gebruiken in combinatie mét BTW teruggave. Lees hier alles over de Duurzaamheidslening voor Zonnepanelen

Subsidies voor Zonnepanelen

Momenteel zijn er geen landelijke subsidies op zonnepanelen. Wel zijn er subsidies op gemeentelijk niveau. Lees hier rustig verder als u meer wilt weten over subsidies voor Zonnepanelen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen of de financiering ervan, neem dan contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 088 334 7640 of via ons contactformulier. U kunt ook gratis en vrijblijvend een informatiepakketje aanvragen.
Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan. Wij helpen u graag verder!

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer