BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Financiering van Zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is er één met een gegarandeerd rendement. Maar zoals bij iedere investering gaan de kosten ook hier voor de baten uit. Toch zijn er verschillende manieren om zonnepanelen te financieren. Zo hoeft u niet het volledige bedrag zelf op te brengen.

BTW-teruggave op zonnepanelen

Over zonnepanelen betaalt u 21% BTW. Het voordeel is dat u over de gehele investering BTW kunt terugvragen. Dit levert u al snel een aardig bedrag op. Bij bijvoorbeeld 10 zonnepanelen ontvangt u circa € 750,- teruggave. Bij 18 panelen circa € 1.250,-. Bij BonGo Solar hoeft u de BTW-teruggave niet zelf te regelen. Wij maken het u makkelijk doordat wij dit laten verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf.

Duurzaamheidsleningen Zonnepanelen

Als u zelf niet over voldoende kapitaal beschikt om zonnepanelen aan te schaffen, is een lening een goede optie. Voor leningen met een duurzame insteek zijn groene leningen beschikbaar. Dit zijn leningen voor bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers. Er zijn verschillende groene leningen die vaak hun oorsprong vinden in initiatieven vanuit het Rijk. Het voordeel van groene leningen zijn de lage rentes. U kunt een groene lening gebruiken in combinatie mét BTW teruggave. Lees hier alles over de Duurzaamheidslening voor Zonnepanelen

Subsidies voor Zonnepanelen

Momenteel zijn er geen landelijke subsidies op zonnepanelen. Wel zijn er subsidies op gemeentelijk niveau. Lees hier rustig verder als u meer wilt weten over subsidies voor Zonnepanelen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen of de financiering ervan, neem dan contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 088 334 7640 of via ons contactformulier. U kunt ook gratis en vrijblijvend een informatiepakketje aanvragen.
Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan. Wij helpen u graag verder!

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer