Zonnepanelen in Apeldoorn | BonGo Solar

Zonnepanelen in Apeldoorn laten installeren?

Samen zetten we Apeldoorn op groen! Apeldoorn wil uiterlijk 2047 volledig zelfvoorzienend worden. BonGo Solar is gevestigd in Apeldoorn en het is ons streven om onze mooie gemeente zo groen mogelijk te maken. Hoe? Met zonne-energie, natuurlijk! Wil jij zonnepanelen op jouw dak laten installeren? Lees dan verder of vraag meteen een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie


- Johannes van Berkel


-Marcel van Loon


- Joke de Rooij


- Daniel Donders

Natuurliefhebbers zitten goed in Apeldoorn. Bossen, heide, parken en de Veluwe. Genoeg mogelijkheden om van de groene natuur te genieten. Maar Apeldoorn kan nog groener! Bijvoorbeeld door te kiezen voor groene stroom. Maar er zijn in Apeldoorn nog steeds huizen zonder zonnepanelen. Zonde, want je kunt maandelijks flink besparen op je energierekening. En niet alleen huizen, maar ook garages en carports kunnen in veel gevallen worden voorzien van panelen. Help jij ons om Apeldoorn nog groener te maken?

Samen besparen in Apeldoorn

Bespaar op jouw energiekosten

Verbruik je zelf opgewekte stroom? Dan hoef je die stroom niet meer in te kopen. Een besparing die je direct ziet op jouw energierekening. Gebruik je de opgewekte stroom niet? Dan lever je die terug aan het stroomnet. Dit wordt mindering gebracht op jouw energierekening. We noemen dit salderen. Hoeveel je precies bespaart? Dat ligt aan jouw situatie. Het aantal panelen, type omvormer en ligging van jouw dak? Wil jij weten hoeveel je kunt besparen op jouw energiekosten? Doe dan onze dakscan en ontdek het zelf!

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Hoeveel wil je besparen?

Hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken is afhankelijk van het type en aantal panelen dat wordt geplaatst. We kijken graag met je mee hoeveel panelen er op je dak passen en welk type het meest geschikt is voor jouw huis. Ter indicatie zie je hier een voorbeeldberekening:

 

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie

Waarom zonnepanelen?

Begin makkelijk en snel met zonnepanelen op je dak en ervaar direct dat de zon voor iets op komt. 

 • Jij hoeft niet je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jouw woning neemt direct toe in waarde.

 • Snel besparen op je vaste lasten.

Het belang van een omvormer

Een zonnestroom-installatie heeft ook een omvormer nodig, zodat de opgewekte stroom ook kan worden gebruikt. Wij hebben verschillende types omvormers waar we mee werken en we bekijken welke het beste past bij jouw situatie.

Monitoring via een dashboard

Heb je eenmaal zonnepanelen laten installeren? Dan wil je natuurlijk precies weten hoeveel jouw panelen opwekken en op welke momenten. We bieden een uitgebreide monitoring, die je kunt inzien via jouw persoonlijke dashboard. Overal inzichtelijk, ook wanneer je niet thuis bent.

Zonnepanelen in Apeldoorn kopen

In bepaalde stadsgebieden van Apeldoorn geldt dat er een beschermd stadsgezicht is. Er moet dan eerst een vergunning aangevraagd worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor delen van het stadscentrum, de dorpen Hoog Soeren, Radio Kootwijk en de wijk Parken in Apeldoorn. In andere wijken kun je zonder vergunning de panelen plaatsen. Wij kijken natuurlijk met je mee en helpen je tijdens dit proces indien dat nodig is.

Bereid je voor op de toekomst

Gemeente Apeldoorn wil dat de volledige gemeente uiterlijk 2047 volledig zelfvoorzienend is en geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen. Daarom zullen we steeds meer elektrische oplossingen krijgen als vervanging van gas. Denk aan infraroodpanelen of een airconditioning om je woning te verwarmen, of een elektrische auto voor de deur. Het zal daardoor steeds vaker voorkomen dat we energie willen opslaan voor momenten waarop de zon niet schijnt. Denk aan de avonden. Met een thuisaccu kan dit. Meer over weten?

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar is echt een Apeldoorns bedrijf. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden. Onze installateurs komen zelf ook uit Apeldoorn of de directe omgeving. Ze zijn bekend met dorpen als Klarenbeek, Hoog Soeren, Beekbergen, Ugchelen, Lieren, Loenen, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, Beemte-Broekland en Uddel. Het is ons streven om Apeldoorn nog groener te maken. Help jij ons met die doelstelling?

 

 • Eigen installatieteams, uit Apeldoorn;
 • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
 • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
 • Unieke productgarantie, van 20 jaar;
 • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling op de dag van installatie;
 • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!