Airconditioning in Apeldoorn | BonGo Solar

Airco in Apeldoorn laten installeren?

Samen zetten we Apeldoorn op groen! Wil jij er lekker warm bijzitten komende winter en tegelijkertijd niet te veel last hebben van de warmte in de zomer? Wist je dat dit kan met airconditioning? Een bijkomstig voordeel is dat je flink bespaart op je gasprijzen en je ons helpt Apeldoorn groener te maken. 

 

Geen aanbetaling nodig

Eigen installateurs

InstallQ gecertificeerd


- Johannes van Berkel


-Marcel van Loon


- Joke de Rooij


- Daniel Donders

In Apeldoorn zijn natuurliefhebbers in hun element: omringd door bossen, heide, parken en het prachtige Veluwse landschap. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van groene stroom om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Toch schuilt er nog meer groen-potentie in Apeldoorn, met airconditioning als mogelijke oplossing. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat er in Apeldoorn nog steeds woningen zijn die hun huis met gas verwarmen. Zonde! Want met een efficiënt airconditioningsysteem kun je niet alleen genieten van comfortabele temperaturen in alle seizoenen, maar ook maandelijks aanzienlijk besparen op je energiekosten.

Samen besparen in Apeldoorn

Gebruik opgewekte energie als het jou uitkomt

Moderne airco’s zijn niet alleen in staat zijn om te koelen, maar ook om te verwarmen. Ideaal in tijden waarin de gasprijzen alleen maar stijgen en het gebruik van stroom in veel gevallen juist goedkoper wordt. Zeker wanneer je zelf je stroom opwekt met zonnepanelen. Laat een airconditioning plaatsen door een gespecialiseerde installateur. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Voordelen van een airco:

  • Minder droge lucht;
  • Energiebesparend;
  • Weinig onderhoud;
  • Zowel verwarmen en verkoelen.

 

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar is een echt Apeldoorns bedrijf. We zijn in Apeldoorn gevestigd en veel van onze installateurs komen ook uit de directe omgeving. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden? Dit is waarom je bij ons je panelen moet laten installeren: 

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!