Infraroodpanelen in Apeldoorn laten installeren?

Samen zetten we Apeldoorn op groen! De gasprijzen zijn hoog en niets is zo vervelend als het koud hebben. Zit je lekker op de bank naar een film Netflix te kijken, werkt zelfs een deken niet meer. Ben je aan het werk? Dan bevriezen je vingers zowat. Logisch dus, dat we zoeken naar manieren om minder gas te verbruiken. Wij bij BonGo Solar helpen je graag! Warm jouw woning op met infraroodpanelen, bespaar op je energieprijzen en werk samen met ons aan een groenere gemeente!

Geen aanbetaling nodig/gevraagd

Eigen monteurs/installateurs

InstallQ gecertificeerd


- Johannes van Berkel


-Marcel van Loon


- Joke de Rooij


- Daniel Donders

Apeldoorn heeft de ambitie om tegen 2047 volledig zelfvoorzienend te zijn. BonGo Solar is gevestigd in Apeldoorn en we zijn vastberaden om onze prachtige gemeente zo groen mogelijk te maken. Hoe? Met behulp van infraroodpanelen. Bijvoorbeeld om je badkamer, werkplek of zithoek bij te verwarmen. Overweeg je infraroodverwarming om zo te besparen op jouw gasrekening? Lees dan verder voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Samen besparen in Apeldoorn

Je woning elektrisch verwarmen 

Door je verwarming een paar graden kouder te zetten, bespaar je al op je gasrekening. Heb je een infraroodpaneel bijvoorbeeld boven je bank hangen? Dan hoef je niet in de kou te zitten en bespaar je tegelijkertijd op je energiekosten. Helemaal wanneer je bijvoorbeeld ook nog eens zonnepanelen hebt. De opgewekte stroom gebruik je dan voor jouw infraroodpanelen. Ontdek hoeveel jij kunt besparen.

 

Warmte zonder gasverbruik

Wat is infrarood verwarmen?

Een infraroodpaneel verwarmt niet de volledige ruimte, maar warmt wel de plek op waar je veel zit. Denk aan je thuiswerkplek, je bank, je eetkamer of misschien zelfs de badkamer. De straling verwarmt de objecten, muren en de grond waar het paneel op gericht is.  Daarom wordt het aangeraden om infraroodverwarming op het plafond te hangen.

 

De voordelen op een rij

  • Directe en gerichte warmte;
  • Gezonde binnenlucht, omdat er geen luchtcirculatie is;
  • Besparing op je energierekening;
  • Esthetisch van hoge kwaliteit.

Infraroodpanelen voor verwarmen

Deelverwarmen of volledig verwarmen?

Met infrarood-panelen kun je een volledig huis verwarmen. Het is ook mogelijk om de panelen te gebruiken als bijverwarming. Bijvoorbeeld om de badkamer lekker warm te houden, of een plek in huis waar je veel zit. Voor de meeste mensen is deelverwarmen een betere optie. Een volledige infraroodverwarming is ingewikkelder en duurder om te plaatsen. Deze is bijvoorbeeld al minder geschikt voor woningen die niet goed geïsoleerd zijn.  

 

Benieuwd wat voor jou de beste keuze is? We adviseren je graag.

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar heeft zijn wortels diep verankerd in Apeldoorn. Ons bedrijf is gevestigd te Apeldoorn en een groot aantal van onze bekwame installateurs woont ook in de directe omgeving. 

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!