Zonnepanelen collectief Apeldoorn

Nu in Apeldoorn: laagste prijs zonnepanelen! 

Samen zetten we Apeldoorn op groen. Groene energie is helemaal niet meer zo duur. Zeker niet bij ons! Voor een complete zonnestroom-installatie betaal je slechts 3.235,- euro, ofwel 0,99 euro per Wp. Dat zijn acht zonnepanelen van 410 Wp met 20 jaar garantie (alleen bij ons), met een omvormer en zonder aanbetaling. Bovendien geplaatst door een echt Apeldoorns bedrijf. Nieuwsgierig? Lees verder of vraag direct een offerte aan.

 


- A. Brink, Apeldoorn


- F. Middendorp, Apeldoorn


- Gert Veldhuizen, Apeldoorn


- Daniel Beek, Apeldoorn

Voor natuur zit je in Apeldoorn goed. Gelegen in de Veluwe, met heide, bossen en velden in de directe buurt. Wist je dat het nog groener kan in Apeldoorn? Namelijk door meer met groene energie te doen. Zonnepanelen dragen daar aan bij.

Samen besparen in Apeldoorn

Een lagere energierekening

Heb je zonnepanelen geplaatst? Dan merk je dit direct aan je energierekening. Je hoeft de stroom die je opwekt en direct gebruikt niet in te kopen. Energie die je niet gebruikt, stuur je terug het stroomnet op. Dat wordt in mindering van je energierekening gebracht. Wil jij weten hoeveel je kunt besparen door zonnepanelen te laten installeren? Daar is niet meteen een goed antwoord op te geven, omdat dit afhankelijk is van jouw dak, het aantal panelen en de omvormer. 

 

Aantal zonnepanelen

Hoeveel wil je besparen?

Doorgaans is de regel; hoe meer zonnepanelen je hebt, hoe meer energie je opwekt en hoe meer je bespaart. Meer zonnepanelen is in veel gevallen een goede investering. Maar deze regel gaat niet altijd op. Teveel panelen verhogen de terugverdientijd. Benieuwd wat jouw optimale opbrengst is? Neem dan contact op met ons.

 

Wat zit er in de complete zonnestroom-installatie?

Als grote installateur kunnen we je bijzonder aantrekkelijke prijzen en garantiecondities bieden. Zo kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden en een garantie van maar liefst 20 jaar. Zonder verrassingen achteraf.

 

  • 8 zonnepanelen, volledig geïnstalleerd;
  • Een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken;
  • Monitoring via een dashboard, realtime in te zien vanaf je computer of mobiel.

De volgende stap binnen jouw transitie

Waarom BonGo Solar?

Als echt Gelders bedrijf uit Apeldoorn zijn we bekend met Apeldoorn. Onze installateurs zijn zo bij je. Zo houden we het contact persoonlijk en werken we samen aan een groenere gemeente. Wat zijn andere redenen om voor BonGo Solar te kiezen?

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar vallen al onze werkzaamheden onder. Van dak tot meterkast;
  • Geen aanbetaling vooraf, met nog minder risico vanwege onze deelname van het garantiefonds SGZE.

 

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!

Vul hier uw informatie in

Hoeveel stroom verbruik je jaarlijks in kWh? Hiermee kunnen we je behoefte meenemen in ons advies.

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.