Zonnepanelen in Barneveld | BonGo Solar

Hallo Barneveld: Kost besparen jou veel tijd? Wij besparen jou de moeite!

Samen zetten we Barneveld op groen! Barneveld wil uiterlijk 2047 volledig zelfvoorzienend worden. BonGo Solar is gevestigd in Barneveld en het is ons streven om onze mooie gemeente zo groen mogelijk te maken. Hoe? Met zonne-energie, natuurlijk! Wil jij zonnepanelen op jouw dak laten installeren? Lees dan verder of vraag meteen een offerte aan. 

 

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie

“BonGo Solar heeft ons goed en snel geholpen, een goede deal geboden. Klantenservice denkt met je mee!”
- Johannes van Berkel

“Goede professionele indruk en een uitstekende installatieploeg. Keurige nette afhandeling van het complete pakket.”
-Marcel van Loon

“Fijn bedrijf om mee te werken.” 

- Joke de Rooij

“Alles is goed en snel geregeld. Systeem werkt goed en ga het anderen aanbevelen.”
- Daniel Donders

Barneveld, een prachtige gemeente met vooral veel groene natuur. Vlakbij De Veluwe gelegen. Er zijn bossen, heide en weilanden. Maar Barneveld kan nog veel groener! Kies bijvoorbeeld voor groene stroom. Toch zijn er nog steeds huizen in Barneveld die geen zonnepanelen hebben, terwijl de daken er wel erg geschikt voor zijn. Help jij ons om Barneveld nog groener te maken?

Samen besparen in Apeldoorn

Bespaar op jouw energiekosten

Als je gebruikmaakt van zelf opgewekte stroom, hoef je geen stroom meer aan te kopen, wat direct resulteert in besparingen op je energierekening. Als je de opgewekte stroom niet gebruikt, wordt deze teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Dankzij de salderingsregeling wordt dit in mindering gebracht op je energiekosten.

De exacte besparing hangt af van de grootte van je zonnepaneelinstallatie en het aantal panelen dat je hebt geïnstalleerd. Met acht panelen kun je bijvoorbeeld al snel duizend euro besparen op je energiekosten

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Hoeveel opbrengst voor jouw zonnepanelen?

De hoeveelheid energie die jouw zonnepanelen genereren, hangt af van het type en het aantal geïnstalleerde panelen. We helpen je graag bij het bepalen van de optimale hoeveelheid panelen voor jouw dak. Hier is een voorbeeldberekening ter referentie:

Waarom zonnepanelen?

Begin makkelijk en snel met zonnepanelen op je dak en ervaar direct dat de zon voor iets op komt. 

 • Jij hoeft niet je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jouw woning neemt direct toe in waarde.

 • Snel besparen op je vaste lasten.

Het type omvormer

Om de opgewekte stroom te kunnen gebruiken, is een omvormer essentieel in een zonnestroom-installatie. Wij werken met diverse omvormertypes en adviseren je graag welke het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Monitoring om de statistieken te zien

Heb je eenmaal zonnepanelen laten installeren? Dan wil je natuurlijk precies weten hoeveel jouw panelen opwekken en op welke momenten. We bieden een uitgebreide monitoring, die je kunt inzien via jouw persoonlijke dashboard. Overal inzichtelijk, ook wanneer je niet thuis bent.

Zonnepanelen kopen in Barneveld

Vrijwel overal in Barneveld kunnen zonnepanelen worden geplaatst. Het enige waar je even op moet letten, is of er een beschermd stadsgezicht is. Monumentale panden kennen eigen regels en een vergunning is dan nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor oudere boerderijen. Controleer goed of er op jouw huis wel panelen geplaatst mogen worden.

Maak je klaar voor de toekomst

Gemeente Barneveld heeft als doel om uiterlijk in 2050 volledig zelfvoorzienend te zijn en afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Dit betekent dat we steeds meer elektrische alternatieven zullen zien als vervanging voor gas. Denk hierbij aan infraroodpanelen of airconditioning voor verwarming, en elektrische auto's voor je deur. Het wordt steeds belangrijker om energie op te slaan, vooral voor momenten waarop de zon niet schijnt, zoals 's avonds. Een thuisaccu kan hierbij van dienst zijn. Wil je hier meer over weten?

BonGo Solar is bekend in Barneveld

Als Gelders bedrijf, gevestigd in Apeldoorn, komen we vaak in Barneveld. Het is goed mogelijk dat je onze busjes zelfs al eens hebt zien rijden! Veel van onze installateurs komen ook uit de directe omgeving van Barneveld. Wij willen Gelderland – en dus ook Barneveld – groener maken. Help jij ons met dat doel?

 • Lokale installatieteams;
 • SGZE-garantiefonds;
 • 10 jaar servicegarantie;
 • Geen aanbetaling vooraf;
 • Unieke 20 jaar productgarantie;
 • Binnen 3 tot 6 weken geplaatst.

 

Dhr. Agus - Barneveld

Dhr. Agus - Barneveld

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Barneveld

A. Vervoort - Barneveld

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Barneveld

Alexander - Barneveld

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

 

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Als gevolg van de ontwikkelingen op de energiemarkt is het aantal aanvragen enorm toegenomen.

We zetten alles in het werk om je zo snel mogelijk van dienst te zien. Desondanks kan het langer duren voordat je reactie van ons ontvangt.  
Wij hopen op uw begrip.