Laadpalen in Apeldoorn laten installeren?

Samen zetten we Apeldoorn op groen! Gemeente Apeldoorn wil uiterlijk 2047 van de fossiele brandstoffen af zijn. Elektrisch rijden wordt dan dus de nieuwe norm. Dan wil je natuurlijk wel een laadpaal aan huis.

 

Geen aanbetaling nodig/gevraagd

Eigen monteurs/installateurs

InstallQ gecertificeerd


- Johannes van Berkel


-Marcel van Loon


- Joke de Rooij


- Daniel Donders

Uiterlijk 2047 wil Apeldoorn afscheid hebben genomen van fossiele brandstoffen. Een ritje maken in een benzine- of dieselwagen door groene omgeving wordt dan een stuk lastiger. In plaats daarvan zullen steeds meer mensen overstappen op elektrisch rijden. Maak jij de overstap? Dan helpt een eigen laadpaal je. Helemaal als je ook zonnepanelen op het dak hebt.

Voordelig autorijden

Laadpalen voor de toekomst

Het bezitten van een eigen laadpaal biedt gemak en controle over het opladen van je elektrische voertuig. Laad thuis efficiënt op, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadstations. Openbare laadstations kosten je altijd meer geld dan een eigen laadpaal. Zo bespaar je geld, maar ook tijd. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Installeren van een thuisbatterij in Apeldoorn

Je kunt een thuisaccu niet gewoon aanschaffen. Deze moet worden geïnstalleerd. Bij BonGo Solar hebben we ruime ervaring in het instelleren van de thuisaccu. We kunnen dit direct doen tijdens het plaatsen van zonnepanelen.

 

Alle voordelen van laadpalen op een rij

  • Minder opladen op openbare plekken;
  • Besparen van oplaadkosten elders;
  • Waarde van de woning stijgt;
  • Minder afhankelijk van benzine of dieselprijzen.

Toestemming van gemeente Apeldoorn

Heb je een eigen oprit? Dan hoef je in Apeldoorn meestal geen toestemming te krijgen voor het plaatsen van een laadpaal. Wil je de laadpaal op de openbare weg? Dan moet hier eerst toestemming voor worden gegeven via de gemeente. Houd er ook rekening mee dat een laadpaal op de openbare weg door iedereen gebruikt mag worden. Het is in dat geval dus geen eigendom van jou en je betaalt ook voor het gebruikt ervan. Wil je meer weten of meteen een laadpaal laten plaatsen op jouw eigen oprit? Neem contact op.

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar is een echt Apeldoorns bedrijf. We zijn in Apeldoorn gevestigd en veel van onze installateurs komen ook uit de directe omgeving. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden? Dit is waarom je bij ons je panelen moet laten installeren: 

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!