Thuisbatterij in Barneveld | BonGo Solar

Thuisbatterij in Apeldoorn laten installeren?

Logisch dus dat steeds meer mensen kiezen voor een thuisaccu of thuisbatterij. Daar sla je zonne-energie in op, zodat je die kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Uit onderzoek blijkt dat 68% van de zonnepaneel-eigenaren inmiddels overweegt om een thuisaccu aan te schaffen. Wilt u weten of de thuisbatterij voor jouw energiehuishouden werkt? Vraag het aan een van onze adviseurs!

 

Geen aanbetaling nodig/gevraagd

Eigen monteurs/installateurs

InstallQ gecertificeerd


- Johannes van Berkel


-Marcel van Loon


- Joke de Rooij


- Daniel Donders

Apeldoorn is een prachtige, groene gemeente. Er is bos, heide en natuurlijk Nationaal Park de Veluwe. Maar Apeldoorn kan nog veel groener, bijvoorbeeld door minder fossiele energie te verbruiken. Hoe? Een thuisaccu biedt dan een oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor een thuisaccu om energie die ze opwekken te gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. Help jij ons om Apeldoorn nog groener te maken?

Samen besparen in Apeldoorn

Gebruik opgewekte energie als het jou uitkomt

Zonnepanelen wekken overdag stroom op, maar meestal zijn we dan niet thuis. De opgewekte energie wordt dan teruggeleverd aan het stroomnet. Momenteel levert dat nog geld op, maar het is onzeker of dit in de toekomst ook zo blijft. De salderingsregeling zal na 2024 waarschijnlijk afnemen. Juist door die onzekerheid kiezen steeds meer mensen voor een stukje meer zekerheid. Gebruik je eigen opgewekte energie? Dan hoef je geen stroom in te kopen en dat helpt je financieel altijd. Zeker op de lange termijn.

 

Logisch dus dat steeds meer mensen kiezen voor een thuisaccu of thuisbatterij. Daar sla je zonne-energie in op, zodat je die kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Uit onderzoek blijkt dat 68% van de zonnepaneel-eigenaren inmiddels overweegt om een thuisaccu aan te schaffen.

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Installeren van een thuisbatterij in Apeldoorn

Je kunt een thuisaccu niet gewoon aanschaffen. Deze moet worden geïnstalleerd. Bij BonGo Solar hebben we ruime ervaring in het instelleren van de thuisaccu. We kunnen dit direct doen tijdens het plaatsen van zonnepanelen.

 

Klaar voor de toekomst

In de toekomst gaan wij steeds meer elektrische oplossingen gebruiken. Gemeente Apeldoorn wil namelijk uiterlijk 2047 volledig zelfvoorzienend zijn. Er mag dan geen gebruik meer worden gemaakt van fossiele brandstoffen. We zien nu al veel elektrische oplossingen. Zo koken steeds meer mensen op inductie, rijden we in een elektrische auto en verwarmen we ons huis met infraroodpanelen of airconditioning. Er zullen in de toekomst alleen maar meer van dit soort elektrische oplossingen komen. Daar past de thuisaccu natuurlijk ook helemaal bij.

BonGo Solar komt uit Apeldoorn

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn. Ook veel van onze installateurs komen uit de gemeente Apeldoorn. Wij kennen de stad en de omliggende dorpen als onze broekzak. Kom jij uit Apeldoorn, Klarenbeek, Beekbergen, Hoog Soeren, Ugchelen, Loenen, Lieren, Wenum-Wiesel, Uddel of Beemte-Broekland? Dan willen wij heel graag een thuisaccu bij je plaatsen. Zo maken we ons Apeldoorn een heel stuk groener.

Waarom BonGo Solar?

BonGo Solar is een echt Apeldoorns bedrijf. We zijn in Apeldoorn gevestigd en veel van onze installateurs komen ook uit de directe omgeving. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden? Dit is waarom je bij ons je panelen moet laten installeren: 

 

  • Lokale partij, met eigen installatieteams;
  • Korte installatietijd, van 2 tot 6 weken;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Servicegarantie van 10 jaar, daar valt de service van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling na volledige tevredenheid.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!