BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Als u aan het oriënteren bent op zonnepanelen is één van de belangrijkste vereiste of zonnepanelen op uw dak mogelijk zijn én hoe rendabel ze zullen zijn op uw dak. Het rendement en opbrengst van de zonnepanelen is namelijk afhankelijk van het soort dak en de ligging van het dak.

Optimale hellingshoek zonnepanelen

De ideale hellingshoek voor een zonnepanelensysteem in Nederland is 35° tot 36°. Bij hellingshoeken tussen 15° en 60° is de jaaropbrengst slechts 5% lager. Verder is voor een optimale opbrengst uw systeem stationair gepositioneerd op 5° ten westen van het zuiden. Ook hier geldt, bij systemen gepositioneerd tussen zuidoost en zuidwest is er slechts 5% verlies op jaarbasis.

Meer specificaties over zonnepanelen op uw dak?

Bekijk alle informatie voor zonnepanelen op een plat dak of zonnepanelen op een schuin dak. Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om zonnepanelen als dakbedekking te plaatsen, daar leest u hier alles over.

Ook kunt u ons informatiepakket downloaden. Hierin meer informatie over zonnepanelen op schuine en platte daken. Zo ook dat panelen pal op het oosten mogelijk zijn en een tip om uw opbrengst te berekenen.

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer