BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Gratis offerte voor zonnepanelen

De elektriciteitsprijzen stijgen en de spaarrentes zijn laag. Vanwege het hoge rendement van zonnepanelen kiezen steeds meer mensen ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen en zelf energie te genereren. Met als resultaat een duurzame investering van hun spaargeld en een lagere energierekening. Wilt u een gratis zonnepanelen-offerte ontvangen? Hier leggen wij uit hoe u een offerte kunt aanvragen en welke onderdelen deze bevat.

Hoe vraagt u een offerte voor zonnepanelen aan?

Een offerte van BonGo Solar geeft u inzicht in de kosten en opbrengsten van zonnepanelen. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend en kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Eventuele afmetingen van uw dak, het daktype, de ligging en andere informatie geeft u door via het opmerkingenveld. Wij nemen vervolgens contact met u op om de offerte op maat te maken. U kunt desgewenst verschillende offertes van verschillende merken en leveranciers vergelijken. Nadat u het formulier heeft ingevuld, proberen wij binnen 48 uur contact met u op te nemen.

Waarom zonnepanelen van BonGo Solar?

BonGo Solar heeft een uitgebreid aanbod van uitvoerig geteste en bewezen producten. Wij verzorgen complete zonne-systemen en hebben eigen monteurs in dienst. Voor zowel platte daken, garages, woonboten, schuren of andere plekken brengen wij offertes uit en leggen we de zonnestroom-installaties vakkundig aan. Wij hebben een bewezen trackrecord van duizenden installaties in de afgelopen jaren, we opereren landelijk en leggen honderden installaties per jaar aan.

Liever een gratis adviesgesprek over zonnepanelen?

Naast een online offerte bieden we gratis adviesgesprekken aan, telefonisch of in onze showroom in Apeldoorn. In dit adviesgesprek bespreekt u met een van onze deskundige zonnepanelenexperts de mogelijkheden voor uw dak, de verschillende merken, de prijs van zonnepanelen en het te verwachten rendement van uw investering.

Samen bekijken we uw dak en beoordelen we het historische elektragebruik. Dit kunnen we desgewenst ook op afstand doen. We evalueren het dak van uw huis dan via satellietfoto’s. Verder bespreken we welk percentage van uw elektragebruik u wilt compenseren met schone, betaalbare zonne-energie. De volgende stap is het uitwerken van deze informatie in een gratis en vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen kunnen door hun opgewekte zonne-energie uw elektriciteitskosten aanzienlijk verminderen. Ons team helpt u bij het bepalen van het beste type paneel en optimale grootte van het zonnepanelensysteem voor uw behoeften.

Afspraak maken?

Een adviesgesprek kan in overleg overdag of in de avond gepland worden. Wilt u een afspraak met een van onze adviseurs? Plan een terugbelverzoek in om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken, bel ons direct op 088 334 76 40 of laat het ons weten via het contactformulier.

Liever meteen een gratis en vrijblijvende offerte? Vraag hier uw offerte aan:

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer