Doe mee en bespaar direct op je energierekening

Velen plaatsgenoten in IJsselstein gingen je al voor en hebben gekozen voor zonnepanelen van BonGo Solar. Hiermee besparen zij tot wel € 1.000,- per jaar op hun energierekening.

Wil jij ook je besparen en je eigen groene energie opwekken? Doe mee met ons zonnepanelenproject in IJsselstein! Vraag nog dit jaar een offerte aan en blijf de verwachte prijsstijgingen voor.

Huiseigenaren gingen je voor ...
Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je
 besparing
 • Bespaar al snel 1000 euro per jaar
 • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
 • 100% klanttevredenheid en garantie

Wat wordt jouw besparing?

Al met een kleine installatie is je besparing aanzienlijk. Onderstaande berekening betreft een woning in IJsselstein met zeven zonnepanelen.

Met een installatie van tien panelen met een vermogen van 370 Wp is verwachte opbrengst al zo’n 3419 kWh per jaar. Op basis van de beschikbare kWh prijs die je betaalt, bespaar je hiermee al € 1.025,70 per jaar. De terugverdientijd van deze installatie bedraagt 5,1 jaar*.

De opbrengst van zonnepanelen is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing. Maar met een gegarandeerd rendement, van tussen de 10% en 20%, is je rendement altijd hoger dan op je spaarrekening.

Je energiebesparing wordt nog groter als je in de toekomst wellicht de aanschaf van een warmtepomp overweegt of misschien wel van een elektrische auto.

Zonnepanelen in IJsselstein

Door het hele jaar worden er in IJsselstein ongeveer 2332.75 zonuren gesteld! Dit zijn zo’n 76 zonuren per maand waarin jouw zonnestroom installatie voor je aan het werk is. Haal hier ook jouw voordeel uit!

AEG Platinum Reseller 

BonGo Solar is als enige in de Benelux Platinum Reseller van AEG. Dat geeft je het voordeel om eerder over introducties te beschikken. Nieuw in ons assortiment is het AEG Ultra Black paneel.

De AEG Ultra Black is intens zwart doordat de cellen met shingle-technologie zijn aangebracht. Hierdoor wordt een groter deel van het oppervlak bedekt met cellen. Dat geeft een ultra zwart en chique effect zonder lijnen die bij veel panelen zichtbaar zijn. Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel.

Meer weten over de AEG Ultra Black, ons AEG resellerschap of ons assortiment? Neem dan contact op met onze adviseurs.

De 5 sterren van BonGo Solar

Voor gemakkelijk en snelle zonne-energie mét de beste klantervaring!

 • 98% in IJsselstein beveelt ons aan
  Bij ons heb je persoonlijke contact met een vast contactpersoon, geven wij professioneel advies, vindt de installatie van de zonnepanelen plaats door een vakkundig team, en verzekeren wij onze klanten van nazorg.
  Klanten beoordelen ons niet voor niets op klantenvertellen.nl met een 9!
 • De beste kwaliteit als AEG Authorized Platinum Reseller
  BonGo Solar is, als enige installateur in de Benelux, AEG Authorized Platinum Reseller. AEG staat voor betrouwbaarheid en innovatie. AEG is altijd op zoek naar nieuwe en duurzame manieren om haar producten te produceren en hoe ze haar producten kunnen verduurzamen. Door ons Platinum Resellerschap hebben wij de beschikking over de nieuwste innovaties van AEG.
 • 100% klanttevredenheid
  Bij BonGo Solar garanderen wij 100% klanttevredenheid. Zo hoef je het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van een werkend zonnepanelensysteem te voldoen, als jij 100% tevreden bent over de werkende installatie.
 • Direct van start zonder aanbetaling
  Bij BonGo Solar houden we alles het liefst zo simpel mogelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Mocht je bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kun je er op vertrouwen dat wij je professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren (conform NEN 1010). Bij ons is een aanbetaling dan ook niet nodig.
 • Extra garantiezekerheid met Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant geen enkel risico loopt bij garantie op je zonnepanelen.

Reviews van onze klanten uit IJsselstein

Veel inwoners in IJsselstein hebben al gekozen voor een zonnestroominstallatie van BonGo Solar. En naar volle tevredenheid, want maar liefst 98% van hen beveelt ons aan.

Ilse
“BonGo Solar heeft ons goed geholpen met hoe alles in het werk gaat als je zonnepanelen aanschaft. En een goede deal geboden. We werden snel geholpen toen er een foutmelding kwam.
Klantenservice denkt met je mee!”

Marcel
“Goede professionele indruk en een uitstekende installatieploeg. Keurige nette afhandeling van het complete pakket.”

Daniel
“Alles is goed en snel geregeld. Systeem werkt goed en ga het anderen aanbevelen.”

Math
“Fijn bedrijf om mee te werken.”

Heb je vragen over ons zonnepanelenproject in IJsselstein of wil je graag meer informatie?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 088 334 7640.