BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Informatie over het collectieve aanbod van Dactari en BonGo Solar

BonGo Solar biedt Dactari-leden en andere werknemers die werkzaam zijn bij een praktijk   nu de mogelijkheid om met collectiviteitskorting zonnepanelen aan te schaffen. Door van dit aanbod gebruik te maken, kunt u honderden euro’s besparen en draagt u bij aan een groener milieu.

OVER BONGO SOLAR
Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met 40 personen actief om onze klanten van goed advies te kunnen voorzien. Als één van de meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. Wij zijn actief in heel Nederland en op de hoogte van lokale regelingen. De adviseur in uw regio komt graag bij u op bezoek om u te informeren over zonnepanelen.

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden heeft BonGo Solar zich aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Iedere zonnepanelenpartij die zich wilt aansluiten bij deze stichting dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor u als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen uw aanbetaling maar ook uw garantie volledig is afgedekt.

PRODUCTAANBOD

BonGo Solar levert alleen zonnepanelen van de beste kwaliteit, daarom werken wij met merken zoals AEG, Suntech, LG, Panasonic en Solar Edge. Bekijk hier ons aanbod aan zonnepanelen en omvormers. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Heeft u interesse in de collectiviteitskorting voor uw praktijk of eigen woning? Meld u dan hier aan!

Om u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten, hebben wij voor u het schema opgesteld waarin de collectieve procedure duidelijk wordt weergegeven. Klik hier om dit schema te bekijken. De processen van BonGo Solar zijn door de TÜV, ISO9001 gecertificeerd.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer