Infrarood | BonGo Solar

Wil je besparen terwijl je verwarmt?

Door minder gas te verbruiken, snijd je in je energierekening. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat verwarmen ook tot besparingen kan leiden? Juist, dat bereik je door de basistemperatuur in huis laag te houden en op de plaatsten waar je het nodig hebt bij te verwarmen met infraroodpanelen. Zo breng je de warmte precies daar waar je het nodig hebt - of dat nu in je studeerkamer is, in de keuken, de badkamer, of gezellig boven de eettafel. Dit slimme gebruik van infrarood warmte levert je niet alleen comfort op, maar ook een mooie besparing.  

 

Neem contact op


- A. Al-Hassan, Apeldoorn


- Jasper van Dijk, Zwolle


- Lucas Bos, Hoenderloo


- P. Khan, Deventer

Voordelen van infraroodpanelen

 • Directe, gerichte warmte;
 • Plaatselijk verwarmen is mogelijk;
 • Gezonde lucht, geen luchtcirculatie;
 • Voorkomt condens en schimmel in de badkamer;
 • Bespaart op je gasrekening.

Wat is infrarood?

Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht zoals je CV ketel doet, maar verwarmt alles wat je aan kunt raken. Dus ook jou! Dit geeft snel en gelijk warmte, zonder verspilling. Je meubels en jij zelf worden lekker warm. Zo kun je de thermostaat lager zetten en gebruikmaken van infrarood als slimme bijverwarming. Dat scheelt flink in de kosten. Ook fijn: doordat infraroodpanelen geen lucht verwarmen, zorgen ze ook niet voor oncomfortabele luchtcirculatie. Hangt u een infraroodpaneel in de badkamer dan vermijdt u bovendien de kans op schimmel. Omdat het hele oppervlak wordt verwarmd, hebben vocht en schimmel geen kans.

Waarom kiezen voor infraroodpanelen van Greeniuz?

De infraroodpanelen van Greeniuz zetten 71% van de energie om in warmte. Dat is ruim 30% meer dan nodig is voor een warmtepanelen. De keramische plaat geeft gelijkmatig warmte af en houdt dit extra lang vast. Daarmee leveren ze een hogere efficiënte dan goedkopere alternatieven. Bovendien zorgt een ervaren monteur voor de installatie, zodat je zeker weet dat je paneel perfect is geplaatst voor de beste prestaties. 

Waarom deze panelen?

 • Ongeëvenaard comfort met top-efficiëntie en service;
 • Gemaakt in Nederland;
 • Onderhoudsvrij dankzij een premium keramische voorplaat;
 • Het meest energiezuinige warmtepaneel van Nederland;
 • 10 jaar garantie op het product;
 • 5 geavanceerde modellen bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Waarom zonnepanelen in combinatie met infraroodpanelen?

We begrijpen dat jouw comfort en energie-efficiëntie samen moeten gaan. Door je zelf opgewekte energie in te zetten voor elektrische bijverwarming met infraroodpanelen verlaag je je energiekosten aanzienlijk.

Je gebruikt meer van je eigen groene energie direct, waardoor je minder terug hoeft te leveren aan het net. Ook verbruik je minder gas, wat je energierekening ten goede komt. Bovendien draagt elke kilowattuur opgewekte stroom die je zelf gebruikt bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Met deze innovatieve combinatie heb je meer controle over je energieverbruik, verlaag je jouw kosten en ondersteun je een duurzame leefomgeving.

 

Waarom BonGo Solar?

Met ruim 12 jaar ervaring en meer dan 30.000 klanten die ons waarderen met een 8,8 zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare installatiepartner met eigen monteurs en technisch opleidingscentra. Zo borgen we de kennis en kwaliteit van onze installateurs.

 • Wij zetten alles op groen, zodat jij zelf je stappen kunt bepalen;
 • Zeker zijn van hoge kwaliteit producten;
 • Weten dat je infraroodpaneel wort geïnstalleerd door een professionele monteur;
 • We vragen geen aanbetaling. Dus geen kosten vooraf.

Veelgestelde vragen

Infraroodmagie voor jouw comfort. Onze panelen stralen infrarode warmte uit die direct objecten en mensen verwarmt, vergelijkbaar met de zon. Geniet van efficiënte, gerichte warmte zonder luchtverplaatsing. Het resultaat? Comfortabele warmte met lagere energiekosten.

Stijlvol en veelzijdig. Onze infraroodpanelen passen bij elke woning en interieurstijl. Monteer ze aan de wand of plafond, of integreer ze zelfs in je vloer. Compact en elegant, onze panelen zijn ontworpen om te passen bij jouw levensstijl en esthetiek.

Eenvoudige installatie en efficiëntie. Onze infraroodpanelen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door professionals. En met gerichte warmte en snelle opwarming minimaliseer je energieverbruik en maximaliseer je comfort. Voor meer details over installatie en efficiëntie, neem gerust contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.