Inkoopactie zonnepanelen gemeente Moerdijk

Op 9 oktober ontving u van de gemeente een brief over het verlagen van uw energielasten. Via een speciale inkoopactie samen met de gemeente kunt u tot 7 december 2020 met extra voordeel zonnepanelen kopen bij ons. Wij regelen daarnaast de BTW-teruggave. Meer weten? Doe de dakscan en wij berekenen voor u uw besparing.

Woont u in gemeente Moerdijk? Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
  • Bespaar gemiddeld 58 euro per maand
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Zeer tevreden over BonGo Solar

Luigia Giliberto uit Moerdijk:

“Het offerteproces heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over het proces van BonGo Solar en de werking van mijn systeem. Het plannen van de installatieafspraak verliep soepel en de installateurs waren netjes op tijd.

Aan het einde van de dag na installatie kwam er nog een collega langs om te controleren of alles naar behoren was gegaan. Na de controle heb ik nog uitleg gekregen over mijn systeem en zijn al mijn vragen netjes beantwoord. Ik ben zeer tevreden over BonGo Solar en beveel hen zeker aan!”
Super verlopen

Mevrouw Tiggelman uit Moerdijk:

“Het gehele proces van begin tot eind is super verlopen! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over BonGo Solar. Waar ik even aan moet wennen is dat al het contact in het begin via de telefoon is gegaan. Dit is echter uiteindelijk goed bevallen omdat er snel werd geschakeld.

Ik ben fijn door het proces begeleid en ik wist altijd waar ik aan toe was. Mijn adviseur heeft mij alle informatie gegeven die ik nodig had. Het maken van een installatieafspraak verliep soepel. De installateurs waren keurig op tijd en hebben daarnaast het huis en de omgeving netjes en schoon achtergelaten!”