Waarom zonnepanelen?

Ontdek waarom bijna de helft van de consumenten drempels ervaart bij het kopen van zonnepanelen

Bij Bongo Solar begrijpen we dat de aanschaf van zonnepanelen ontmoedigend kan zijn. Uit recente onderzoek is gebleken dat maar liefst 49% van de consumenten obstakels tegenkomt bij het kopen van zonnepanelen. Laten we deze drempels eens nader bekijken.

Kosten - Investeren in de toekomst

We begrijpen dat de initiƫle investering in zonnepanelen een struikelblok kan zijn. Het is geen geheim dat zonnepanelen een financiƫle toewijding vergen. Maar bij Bongo Solar willen we graag benadrukken dat het investeren in zonne-energie ook grote voordelen met zich meebrengt op de lange termijn. Denk aan aanzienlijke besparingen op uw energierekening en een positieve impact op het milieu.

Onzekerheid over de installatie - Laat het aan ons over

Het installatieproces kan voor sommige consumenten een bron van onzekerheid zijn. Bij Bongo Solar nemen we deze zorg weg. Ons ervaren team van professionals zorgt voor een vlekkeloze installatie van uw zonnepanelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische aspecten of vaardigheden, wij regelen alles voor u.

Gebrek aan informatie - Transparantie en deskundig advies

We begrijpen dat het kopen van zonnepanelen een weloverwogen beslissing is. Daarom zorgen wij bij Bongo Solar voor transparante en uitgebreide informatie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste kennis om een weloverwogen keuze te maken. We nemen de tijd om uw energiebehoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die bij uw situatie passen.

Samen op weg naar een betaalbaardere en schonere wereld

Bij Bongo Solar zijn we vastbesloten om drempels weg te nemen en zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Onze missie is om u te helpen bij het realiseren van een duurzame en groene toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het overwinnen van de obstakels en het genieten van de voordelen van zonne-energie. Samen zetten we een stap naar een schonere wereld!

Zonnepanelen gunstige investering: ook met terugleveringskosten

23 februari 2024

Steeds meer energiebedrijven geven aan dat ze terugleveringskosten in rekening gaan brengen. Maar er is niets om je zorgen over te maken: investeren in zonnepanelen blijft interessant. Zelfs als er terugleveringskosten zijn. Hoe zit dit?

Eerste Kamer verwerpt wetsvoorstel; salderingsregeling blijft bestaan!

14 februari 2024

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen. Hiermee is een einde gekomen aan een lange periode van onzekerheid. Overweeg je nu zonnepanelen aan te schaffen? Dan heb je dankzij de lage prijzen je investering al in drie terugverdiend. Met de salderingsregeling blijft je het voordeel behouden dat je ook de stroom die je niet verbruikt mag blijven terugleveren. Zo blijft iedere kilowatt uur die je opwekt bijdragen aan jouw besparing. Een zorg minder, een slimme stap vooruit. Hoe zit het?

Salderingsregeling op de weegschaal: eén partij beslist

12 februari 2024

Deze week stond de Eerste Kamer in het teken van een cruciale discussie die de toekomst van de salderingsregeling in Nederland kan veranderen. Met de stemming die komende dinsdag op de agenda staat, bevinden we ons op een kantelpunt: zal de regeling worden afgebouwd of blijft deze bestaan zoals we hem kennen? De beslissing heeft verstrekkende gevolgen voor huishoudens en de duurzaamheidsagenda van het land. In aanloop naar deze beslissende dag bieden wij een diepgaande analyse en blikken vooruit op de mogelijke uitkomsten en de impact daarvan op onze energietoekomst.


Overzicht