Campagne

Vakantiegeld binnen? Investeer dit jaar in je komende zomervakanties.

Stel je eens voor: terwijl jij ontspannen op het strand ligt, genereren jouw zonnepanelen thuis duurzame energie. Maak een slimme financiële zet en draag bij aan een groenere toekomst! Het is een win-win situatie die je niet mag missen. Geef een zonnige draai aan je vakantieplannen. Nu en in de toekomst.

Vakantiegeld binnen? Investeer dit jaar in je komende zomervakanties.

Hoi! Vakantiegeld binnen? Waarom zou je het niet slim investeren, zodat je de komende jaren onbezorgd van je vakanties kunt genieten? Wij hebben dé perfecte vakantie-investering voor je: zonnepanelen!

Stel je eens voor: terwijl jij ontspannen op het strand ligt, wekken je zonnepanelen thuis duurzame energie op. Met zonnepanelen maak je namelijk niet alleen een slimme financiële zet, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Het is een win-win situatie!

De voordelen van zonnepanelen zijn talrijk. Allereerst bespaar je direct op je energierekening. Je wekt je eigen energie op, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienetwerk. Dit betekent dat je maandelijkse energiekosten aanzienlijk zullen dalen. Met die besparingen kun je extra budget vrijmaken voor die droomvakanties die je altijd al hebt willen maken!

Maar er is meer. Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis. Een duurzame woning met lagere energiekosten is aantrekkelijk voor potentiële kopers, mocht je in de toekomst besluiten te verhuizen. Je investering in zonnepanelen verdient zichzelf terug én biedt langetermijnvoordelen.

Bovendien draag je met zonnepanelen bij aan een schonere wereld. Je vermindert je ecologische voetafdruk en helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Dat is een geweldig gevoel, wetende dat je een positieve impact hebt op het milieu terwijl je geniet van je welverdiende vakantie.

Waar wacht je nog op? Maak van je vakantiegeld een slimme vakantie-investering en geniet de komende jaren onbezorgd van je vakanties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen jouw vakantieplezier kunnen vergroten.

Met zonnige groeten,

BongoSolar

Zonnepanelen gunstige investering: ook met terugleveringskosten

23 februari 2024

Steeds meer energiebedrijven geven aan dat ze terugleveringskosten in rekening gaan brengen. Maar er is niets om je zorgen over te maken: investeren in zonnepanelen blijft interessant. Zelfs als er terugleveringskosten zijn. Hoe zit dit?

Eerste Kamer verwerpt wetsvoorstel; salderingsregeling blijft bestaan!

14 februari 2024

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen. Hiermee is een einde gekomen aan een lange periode van onzekerheid. Overweeg je nu zonnepanelen aan te schaffen? Dan heb je dankzij de lage prijzen je investering al in drie terugverdiend. Met de salderingsregeling blijft je het voordeel behouden dat je ook de stroom die je niet verbruikt mag blijven terugleveren. Zo blijft iedere kilowatt uur die je opwekt bijdragen aan jouw besparing. Een zorg minder, een slimme stap vooruit. Hoe zit het?

Salderingsregeling op de weegschaal: eén partij beslist

12 februari 2024

Deze week stond de Eerste Kamer in het teken van een cruciale discussie die de toekomst van de salderingsregeling in Nederland kan veranderen. Met de stemming die komende dinsdag op de agenda staat, bevinden we ons op een kantelpunt: zal de regeling worden afgebouwd of blijft deze bestaan zoals we hem kennen? De beslissing heeft verstrekkende gevolgen voor huishoudens en de duurzaamheidsagenda van het land. In aanloop naar deze beslissende dag bieden wij een diepgaande analyse en blikken vooruit op de mogelijke uitkomsten en de impact daarvan op onze energietoekomst.


Overzicht