BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Hoe werkt het kopen van zonnepanelen ?

Als u besloten heeft om zonnepanelen aan te schaffen, of als u misschien nog aan het twijfelen bent, het is prettig om te weten waar u aan toe bent. Om die redenen hebben wij het gehele proces van akkoord tot montage op uw dak uitgeschreven. Zo heeft u een goed beeld van uw aankooptraject.

Offerte

Allereerst moet er een passende offerte gemaakt zijn. Heeft u deze nog niet? Vraag deze dan hier gemakkelijk aan. Nadat de offerte door u geaccordeerd is, gaat het echte werk beginnen.

Werkvoorbereiding en opdrachtbevestiging

Na uw akkoord gaat de offerte naar de werkplaats. Hier wordt gekeken wat er nodig is om uw offerte te realiseren en wordt er ene laatste check gedaan. Hierna krijgt u van ons ook de opdrachtbevestiging en de factuur. Deze hoeft u dan nog niet te betalen, dit komt past na installatie.

Planning

Een van onze medewerkers neemt contact met u op om de installatie in te plannen. Samen bekijken we welke datum geschikt is voor de installatie van de panelen. Hierbij wordt ook een korte tijdsframe aangegeven, zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven. Slecht een ochtendje of deel van de middag. Een installatie is veelal binnen 1 tot 2 uur voltooid.

Inkoop

Als dit alles geregeld is, worden producten ingekocht. Door in te kopen wanneer we de producten nodig hebben, garanderen we de beste kwaliteit en nieuwheid van de geleverde materialen.

Montage en betaling

Als de dag van montage is aangebroken, zorgen onze monteurs dat aan het einde van de dag een werkende installatie op uw dak ligt. De installatie kan dus meteen aan het werk gezet worden.

Na installatie rekent u de zonnepaneleninstallatie conform de offerte af bij de monteur. Deze heeft een draagbaar pinapparaat mee, zo kunt u gemakkelijk het bedrag in één keer pinnen en afrekenen.

Ook aan de slag met zonnepanelen? Vraag hier uw offerte aan en profiteer van zonne-energie.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer