BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Kwaliteit

Om de komende jaren verzekerd te zijn van een kwalitatieve installatie hebben wij gekozen voor zeer hoogwaardige producten.

Het is van belang dat een zonnepaneel een certificaat heeft die aantoont dat er aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Belangrijke keurmerken zijn TÜV, MCS, PV en SGS.

Alle zonnepanelen die wij installeren zijn voorzien van een testrapport. Buiten de testen in de fabriek, hebben wij in Apeldoorn ook een testlocatie waar meer dan 40 panelen getest worden, zodat we de praktijksituatie niet hoeven te simuleren, maar over werkelijke kwalitatieve data beschikken. Bekijk hier de uitslag van de zonnepanelentest.

Omdat we er zeker van willen zijn dat de waarden van de panelen die worden afgegeven door de fabriek overeenkomen met de werkelijk, worden ze nogmaals onafhankelijk getest waarbij zowel het vermogen als de celstructuur van de panelen worden bekeken. Zie hier een testrapport van het aangeboden 270 Wp mono black paneel.

BonGo Solar geeft u duidelijke garanties. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u zekerheid voor lange termijn. U heeft garanties op 4 verschillende onderdelen van de zonnestroominstallatie, te weten: de fabrieks- en opbrengstgarantie van de panelen, het zonnestroomsysteem en de omvormer.SGZE-Logo

Om u een nog betere zekerheid te bieden, brengen wij de installatie onder bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Alle eventuele zorgen worden voor u weggenomen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer