BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

BonGo sluit zich aan bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Wanneer u zonnepanelen koopt, wilt u natuurlijk zeker weten dat uw investering zonder risico is. Dat kan door te kiezen voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting staat garant voor uw aanbetaling wanneer u zonnepanelen koopt, waardoor uw investering volledig risicoloos is.

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, voor u als klant betekent dit dat u bent aangemeld bij de stichting na akkoord verklaring van de koopovereenkomst.  Daarmee bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement, de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel.

Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd, ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht BonGo Solar niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij zal op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw garantie aanspraken zal afhandelen en oplossen.

De strenge eisen van Stichting Garantiefonds Zonne Energie

De eisen die Stichting Garantiefonds Zonne Energie stelt aan leden, zorgen ervoor dat lidmaatschap niet voor elke leverancier is weggelegd. Zo moeten leveranciers onder meer minimaal een jaar ervaring hebben met de levering en installatie van zonnepanelen en akkoord gaan met de voorwaarden die de stichting aan leden stelt.

Maar misschien wel nog belangrijker: aspirant-leden moeten kunnen aantonen dat hun financiële huishouding piekfijn in orde is. BonGo Solar voldoet ruimschoots aan al deze voorwaarden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen en voeren een financieel gezond beleid. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een ervaren en solide partij.

BonGo Solar aangesloten bij Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Dit betekent dat u zaken doet met een betrouwbare partij en in geval van faillissement zeker weet dat u geen financiële schade lijdt. Dit is belangrijk, want waarschijnlijk schaft u de zonnepanelen onder meer aan vanwege het aantrekkelijke rendement dat hoger is dan dat van de meeste spaarrekeningen.

Zonnepanelen aanschaffen via BonGo Solar is hierdoor geheel veilig en levert u daarnaast diverse andere voordelen op. Zo bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen en levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Bovendien kunt u bij BonGo Solar op basis van onze testopstelling bepalen welke zonnepanelen het beste bij u passen en kiezen uit een ruim assortiment. Heeft u nog aanvullende vragen over het Garantiefonds ZonneEnergie? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor, voor nu en in de toekomst.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.sgze.nl

SGZE-Logo

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer