BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

BonGo Solar neemt SolarBird over

BonGo Solar, de leverancier van zonne-energiesystemen aan particulieren en bedrijven, neemt de activiteiten van SolarBird over.

BonGo Solar is een sterk groeiende landelijke speler in de solar markt. De acquisitie van SolarBird heeft als doel om BonGo Solar haar invloed en marktaandeel te vergroten.

SolarBird, sinds vele jaren actief, was niet in staat op een gezonde manier te overleven in de zwaar concurrerende solar markt.

Met deze aanwinst heeft BonGo Solar, naast de autonome groei, een grote stap gezet om haar ambitie te bewerkstelligen. Het overnamebedrag van de activa transactie is niet bekend gemaakt.

Om optimaal te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar producten en diensten, is begin 2013 besloten de organisatie verder te professionaliseren en te borgen met ISO-9001 certificering.

De BonGo organisatie is trots op het behaalde kwaliteitsbewijs voor hun klantgerichte werkwijze voor het leveren van duurzame energiesystemen, bestaande uit zonnepanelen, omvormers en gerelateerde producten.

Recentelijk is de samenwerking met Remeha beklonken. BonGo Solar gaat in samenwerking met Remeha zonneboilers aanbieden aan de particuliere markt, een versterking voor beide bedrijven.

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne-)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Voor meer informatie:

Ron Welberg, 055-7440013 of ron.welberg@bongosolar.nl

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer