BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

BonGo Solar wint inkoopcollectief Zonnig030

Bron: Zonnig030.nl – 31-07-2015

Energie-U selecteert BonGo Solar voor collectieve inkoop zonnepanelen

Na een succesvolle promotie van de campagne Zonnig030 door Energie-U is er een leverancier geselecteerd. Na een strenge selectieprocedure is BonGo Solar uit Apeldoorn hierbij als winnaar gekozen.

Op woensdag 10 juni startte een nieuwe ronde van de collectieve inkoopcampagne Zonnig030, ditmaal met campagne in de wijk Leidsche Rijn. De rest van de stad Utrecht kan uiteraard ook weer deelnemen. De organisator, bewonersvereniging Energie-U, wil woningeigenaren stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen en helpt met een kwalitatief aanbod tegen een lage prijs.

Directeur Sander Willemsen: “We hebben nu ruim een maand flink campagne gevoerd in Leidsche Rijn. Informatiebijeenkomsten, langs de deuren gaan, op markten staan. Daar merkten we dat er veel interesse is, ook, of misschien wel juist in, de nieuwe woningen. Dat doen we graag en de ervaring en het aanbod van BonGo Solar heeft Utrecht enorm veel te bieden. De lease-optie die ze sinds kort te bieden hebben zien we dan ook als een uitgelezen kans voor Leidsche Rijn.”

BonGo Solar zal alle particuliere huishoudens die zich hebben aangemeld via www.zonnig030.nl op korte termijn benaderen voor een maatwerkofferte. Uiteraard is er daarbij uitgebreid de ruimte om deze offerte door te spreken en eventuele vragen te stellen. Als de woningeigenaar akkoord is, wordt er in samenspraak op korte termijn een installatieafspraak gemaakt.

De aanmeldingstermijn is verlengd tot 15 september. Één reden is dat er nu een concreet aanbod is om onder de aandacht te brengen. “Een andere reden is dat we eind juni merkten dat veel mensen meer met de vakantiezon bezig waren dan met schone eigen zonnestroom van eigen dak,” aldus Willemsen.

Uniek aan Zonnig030

Er zijn verschillende aspecten die deze collectieve inkoopactie bijzonder maakt. Er wordt bij de werkzaamheden bijvoorbeeld een pool van lokale installateurs uit de stad zelf ingezet, waardoor de lokale werkgelegenheid wordt gestimuleerd. Daarnaast is Leidsche Rijn de eerste plaats in Nederland waar door BonGo Solar een uniek nieuw concept wordt uitgerold: het leasen van zonnepanelen! Bewoners kunnen voor slechts €3 per zonnepaneel per maand in het bezit komen van zonnepanelen, zonder enige vorm van aanbetaling. Daarbij is er vanaf de eerste dag financieel voordeel.

Over Energie-U

Energie-U is een lokale energiecoöperatie voor en door inwoners van Utrecht met ruim 400 leden. Zij willen voor en met zoveel mogelijk Utrechters in de eigen regio duurzame energie opwekken en de energiehuishouding van huis, buurt en stad verbeteren. Het is simpel: hoe minder je gebruikt, hoe minder je hoeft op te wekken. Daarom willen we alle Utrechters helpen om hun energiegebruik zoveel mogelijk te reduceren.

Over BonGo Solar

BonGo Solar is dagelijks met 40 personen actief om klanten van goed advies te kunnen voorzien. Als één van de meest toonaangevende partijen in Nederland hebben zij wekelijks contact met vele honderden geïnteresseerden in zonne-energie. Uit onafhankelijke onderzoek blijkt daarbij een klanttevredenheid van 8,3! Unieke punten zijn verder de ISO 9001-2008 certificering, en aansluiting bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Lees hier het bericht op de website van inkoopcollectief Zonnig030.

logo-zonnig030[4]

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231