5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Ben je op zoek naar een manier om jouw huis duurzamer te maken? Wil je ook gebruik maken van groene en duurzame energie waarmee je niet alleen bijdraagt aan een gezonder milieu maar ook nog eens flink bespaart op je energierekening? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. BonGo Solar biedt altijd 5 sterren zekerheid als leverancier van zonnepanelen. Zo heb jij groene energie én de beste klantervaring.  

5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Direct van start

Om direct te weten of zonnepanelen op jouw dak een hoog rendement opleveren, hoef je simpelweg maar te kijken naar jouw dak. Doe de dakscan op BonGo Solar en je ziet meteen wat de mogelijkheden zijn. Met deze scan kun je direct zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Op basis van deze uitkomst, plan je een adviesgesprek met een van onze experts. Hierna kun je direct van start. Bij BonGo Solar is namelijk geen aanbetaling nodig.

100% klanttevredenheid

Heb je zonnepanelen aangeschaft bij BonGo Solar? Dan garanderen wij 100% klanttevredenheid. Onze ervaren installateurs plaatsen de zonnepanelen binnen één dag. Hierdoor kun je direct genieten van duurzame en voordelige energie. Natuurlijk staat ook na de installatie het BonGo Solar team altijd voor je klaar.

Garantie

Daarnaast is BonGo Solar aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting zorgt ervoor dat de garantie van de fabrikant kan worden doorgevoerd, zelfs als de installateur en leverancier van de zonnepanelen niet meer bestaat. Om lid te worden van de SGZE moet een leverancier aan hoge eisen voldoen, waardoor dit lidmaatschap tevens een kwaliteitsstempel is.

De beste kwaliteit

Ook op materieel gebied kiest BonGo Solar voor de allerbeste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dan BonGo Solar een AEG Authorized Platinum Reseller is. Hierdoor heeft BonGo Solar toegang tot de nieuwste innovaties van AEG. AEG is een bedrijf dat voorop loopt op innovatief gebied en altijd op zoek is naar nieuwe en duurzame manieren van het produceren van haar producten en natuurlijk het verduurzamen van de producten zelf.

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of financieren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!

Het wordt tropisch warm weer. Goed voor je zonnepanelen of niet?

16 juni 2022

Als je zonnepanelen hebt geïnstalleerd hoop je natuurlijk dat de zon iedere dag schijnt. Als je een goede maand hebt wek je met 10 zonnepanelen al snel genoeg energie op om met je elektrische auto vanuit Nederland naar de andere kant van Europa heen én terug te rijden.Maar er zitten ook nadelen aan al die hitte. Te warme dagen zijn niet ideaal voor zonnepanelen. Hoe zit dit precies?

Bespaar nog meer met zonnepanelen!

07 juni 2022

Je zonnepanelen zijn aangesloten. Met de eerste zonnestralen begin je direct al met besparen op je energierekening. Dat is mooi, maar je kan mogelijk nog méér besparen zonder dat je meer hoeft te investeren.


Overzicht