5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Ben je op zoek naar een manier om jouw huis duurzamer te maken? Wil je ook gebruik maken van groene en duurzame energie waarmee je niet alleen bijdraagt aan een gezonder milieu maar ook nog eens flink bespaart op je energierekening? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. BonGo Solar biedt altijd 5 sterren zekerheid als leverancier van zonnepanelen. Zo heb jij groene energie én de beste klantervaring.  

5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Direct van start

Om direct te weten of zonnepanelen op jouw dak een hoog rendement opleveren, hoef je simpelweg maar te kijken naar jouw dak. Doe de dakscan op BonGo Solar en je ziet meteen wat de mogelijkheden zijn. Met deze scan kun je direct zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Op basis van deze uitkomst, plan je een adviesgesprek met een van onze experts. Hierna kun je direct van start. Bij BonGo Solar is namelijk geen aanbetaling nodig.

100% klanttevredenheid

Heb je zonnepanelen aangeschaft bij BonGo Solar? Dan garanderen wij 100% klanttevredenheid. Onze ervaren installateurs plaatsen de zonnepanelen binnen één dag. Hierdoor kun je direct genieten van duurzame en voordelige energie. Natuurlijk staat ook na de installatie het BonGo Solar team altijd voor je klaar.

Garantie

Daarnaast is BonGo Solar aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting zorgt ervoor dat de garantie van de fabrikant kan worden doorgevoerd, zelfs als de installateur en leverancier van de zonnepanelen niet meer bestaat. Om lid te worden van de SGZE moet een leverancier aan hoge eisen voldoen, waardoor dit lidmaatschap tevens een kwaliteitsstempel is.

De beste kwaliteit

Ook op materieel gebied kiest BonGo Solar voor de allerbeste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dan BonGo Solar een AEG Authorized Platinum Reseller is. Hierdoor heeft BonGo Solar toegang tot de nieuwste innovaties van AEG. AEG is een bedrijf dat voorop loopt op innovatief gebied en altijd op zoek is naar nieuwe en duurzame manieren van het produceren van haar producten en natuurlijk het verduurzamen van de producten zelf.

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of financieren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!

Nederlanders omarmen schone energie: een stijgende trend in 2022!

05 juni 2023

Nederlanders omarmen schone energie: een stijgende trend in 2022! Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat Nederland vorig jaar meer schone energie heeft verbruikt dan ooit tevoren. Vooral zonne-energie zit in de lift, terwijl het gebruik van biomassa juist is afgenomen. Daarnaast is het gasverbruik, dat niet duurzaam is, aanzienlijk gedaald.

Zijn onze omvormers beveiligd tegen hackers?

01 juni 2023

Omvormers kwetsbaar voor kwaadwillige hackers? Daarom maken wij alleen gebruik van de meest veilige omvormers in de markt. Deze werken namelijk via een end-to-end beveiligde verbinding. Zo loop je geen gevaar. Meer weten?

Sneeuw als beste vriend van jouw zonnepanelen

11 maart 2023

Op verschillende plaatsen in Nederland viel er gisteren sneeuw, wat op de meeste plekken ook is blijven liggen. Het kan zijn dat je je nu afvraagt hoe jouw zonnepanelen presteren onder de sneeuw. En of deze schoongemaakt moeten worden. Het goede nieuws is dat sneeuw en zonnepanelen eigenlijk heel goed samen gaan! Je leest hier waarom:


Overzicht