Waarom zonnepanelen?

Ontdek waarom bijna de helft van de consumenten drempels ervaart bij het kopen van zonnepanelen

Bij Bongo Solar begrijpen we dat de aanschaf van zonnepanelen ontmoedigend kan zijn. Uit recente onderzoek is gebleken dat maar liefst 49% van de consumenten obstakels tegenkomt bij het kopen van zonnepanelen. Laten we deze drempels eens nader bekijken.

Kosten - Investeren in de toekomst

We begrijpen dat de initiƫle investering in zonnepanelen een struikelblok kan zijn. Het is geen geheim dat zonnepanelen een financiƫle toewijding vergen. Maar bij Bongo Solar willen we graag benadrukken dat het investeren in zonne-energie ook grote voordelen met zich meebrengt op de lange termijn. Denk aan aanzienlijke besparingen op uw energierekening en een positieve impact op het milieu.

Onzekerheid over de installatie - Laat het aan ons over

Het installatieproces kan voor sommige consumenten een bron van onzekerheid zijn. Bij Bongo Solar nemen we deze zorg weg. Ons ervaren team van professionals zorgt voor een vlekkeloze installatie van uw zonnepanelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische aspecten of vaardigheden, wij regelen alles voor u.

Gebrek aan informatie - Transparantie en deskundig advies

We begrijpen dat het kopen van zonnepanelen een weloverwogen beslissing is. Daarom zorgen wij bij Bongo Solar voor transparante en uitgebreide informatie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste kennis om een weloverwogen keuze te maken. We nemen de tijd om uw energiebehoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die bij uw situatie passen.

Samen op weg naar een betaalbaardere en schonere wereld

Bij Bongo Solar zijn we vastbesloten om drempels weg te nemen en zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Onze missie is om u te helpen bij het realiseren van een duurzame en groene toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het overwinnen van de obstakels en het genieten van de voordelen van zonne-energie. Samen zetten we een stap naar een schonere wereld!

Prinsjesdag: hoe zit het met de salderingsregeling?

19 september 2023

Ieder jaar wordt tijdens Prinsjesdag de rijksbegroting voor het komende jaar aangekondigd. Wat is er vandaag aangekondigd? Wat kunnen we de komende tijd verwachten? En vooral belangrijk: blijft de salderingsregeling bestaan?De salderingsregeling houdt in dat de energie die je aan het stroomnet teruglevert, wordt verrekend met je energierekening, wat het rendement van zonnepanelen versnelt.

6 redenen om te kiezen voor de optimizers van SolarEdge

28 augustus 2023

Ben je je aan het oriënteren om zonnepanelen op je dak te laten plaatsen? Dan ben je misschien het merk SolarEdge al eens tegengekomen. Wat is SolarEdge eigenlijk en waarom zou je hiervoor kiezen? We geven je 6 redenen.

Zonnepanelen op een woonboot of woonark, kan dat?

18 augustus 2023

Zonnepanelen alleen op gebouwen? Welnee! Een woonboot of woonark is daar ook heel geschikt voor. Ze hebben namelijk een plat dak en liggen ook nog eens vaak vol in de zon. Hoe zit dit? Welke mogelijkheden zijn er voor jouw situatie?


Overzicht