Verdien je vakantie terug met je vakantiegeld …

Het vakantiegeld laat niet lang meer op zich wachten. Een leuke bonus die we natuurlijk goed willen besteden. Steeds minder vaak wordt het besteed aan de vakantie. Begrijpelijk, met alle prijsstijgingen en onzekerheden of er vliegpersoneel genoeg is om op je bestemming te komen.

Heb jij er al over nagedacht wat je dit jaar met je vakantiegeld doet?

Verdien je vakantie terug met je vakantiegeld …

Door je vakantiegeld te besteden aan zonnepanelen levert je vakantiegeld je direct geld op. Je verlaagt de kosten van je energierekening, en verbetert de score van je woning op het energielabel waardoor de waarde van je woning stijgt.

Door nu de overstap op zonne-energie te maken profiteer je ook nog van de salderingsregeling. Een gemiddelde zonnestroominstallatie heb je al binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. Van het bedrag wat je daarna uitspaart kan je dus gratis met vakantie!

Salderen is je zelf opgewekte stroom, die je op dat moment niet gebruikt, terugleveren aan de energiemaatschappij voor dezelfde prijs als waarvoor de stroom wordt afgenomen. Het kabinet wil de zogeheten salderingsregeling, vanwege een kortere terugverdientijd van zonnepanelen vanaf 2025 versoberen.

Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van zonnepanelen. Want hoe eerder je de overstap op zonne-energie maakt, hoe meer je bespaart op jouw energierekening!

Ben je benieuwd naar wat zonnepanelen in jouw situatie opleveren? Doe dan de gratis dakscan. Je ontvangt van ons een gratis en vrijblijvend advies met de prijs voor een zonnestroominstallatie.

Prinsjesdag: hoe zit het met de salderingsregeling?

19 september 2023

Ieder jaar wordt tijdens Prinsjesdag de rijksbegroting voor het komende jaar aangekondigd. Wat is er vandaag aangekondigd? Wat kunnen we de komende tijd verwachten? En vooral belangrijk: blijft de salderingsregeling bestaan?De salderingsregeling houdt in dat de energie die je aan het stroomnet teruglevert, wordt verrekend met je energierekening, wat het rendement van zonnepanelen versnelt.

6 redenen om te kiezen voor de optimizers van SolarEdge

28 augustus 2023

Ben je je aan het oriënteren om zonnepanelen op je dak te laten plaatsen? Dan ben je misschien het merk SolarEdge al eens tegengekomen. Wat is SolarEdge eigenlijk en waarom zou je hiervoor kiezen? We geven je 6 redenen.

Zonnepanelen op een woonboot of woonark, kan dat?

18 augustus 2023

Zonnepanelen alleen op gebouwen? Welnee! Een woonboot of woonark is daar ook heel geschikt voor. Ze hebben namelijk een plat dak en liggen ook nog eens vaak vol in de zon. Hoe zit dit? Welke mogelijkheden zijn er voor jouw situatie?


Overzicht