Verdien je vakantie terug met je vakantiegeld …

Het vakantiegeld laat niet lang meer op zich wachten. Een leuke bonus die we natuurlijk goed willen besteden. Steeds minder vaak wordt het besteed aan de vakantie. Begrijpelijk, met alle prijsstijgingen en onzekerheden of er vliegpersoneel genoeg is om op je bestemming te komen.

Heb jij er al over nagedacht wat je dit jaar met je vakantiegeld doet?

Verdien je vakantie terug met je vakantiegeld …

Door je vakantiegeld te besteden aan zonnepanelen levert je vakantiegeld je direct geld op. Je verlaagt de kosten van je energierekening, en verbetert de score van je woning op het energielabel waardoor de waarde van je woning stijgt.

Door nu de overstap op zonne-energie te maken profiteer je ook nog van de salderingsregeling. Een gemiddelde zonnestroominstallatie heb je al binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. Van het bedrag wat je daarna uitspaart kan je dus gratis met vakantie!

Salderen is je zelf opgewekte stroom, die je op dat moment niet gebruikt, terugleveren aan de energiemaatschappij voor dezelfde prijs als waarvoor de stroom wordt afgenomen. Het kabinet wil de zogeheten salderingsregeling, vanwege een kortere terugverdientijd van zonnepanelen vanaf 2025 versoberen.

Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van zonnepanelen. Want hoe eerder je de overstap op zonne-energie maakt, hoe meer je bespaart op jouw energierekening!

Ben je benieuwd naar wat zonnepanelen in jouw situatie opleveren? Doe dan de gratis dakscan. Je ontvangt van ons een gratis en vrijblijvend advies met de prijs voor een zonnestroominstallatie.

Het wordt tropisch warm weer. Goed voor je zonnepanelen of niet?

16 juni 2022

Als je zonnepanelen hebt geïnstalleerd hoop je natuurlijk dat de zon iedere dag schijnt. Als je een goede maand hebt wek je met 10 zonnepanelen al snel genoeg energie op om met je elektrische auto vanuit Nederland naar de andere kant van Europa heen én terug te rijden.Maar er zitten ook nadelen aan al die hitte. Te warme dagen zijn niet ideaal voor zonnepanelen. Hoe zit dit precies?

Bespaar nog meer met zonnepanelen!

07 juni 2022

Je zonnepanelen zijn aangesloten. Met de eerste zonnestralen begin je direct al met besparen op je energierekening. Dat is mooi, maar je kan mogelijk nog méér besparen zonder dat je meer hoeft te investeren.


Overzicht