Campagne

Vakantiegeld binnen? Investeer dit jaar in je komende zomervakanties.

Stel je eens voor: terwijl jij ontspannen op het strand ligt, genereren jouw zonnepanelen thuis duurzame energie. Maak een slimme financiële zet en draag bij aan een groenere toekomst! Het is een win-win situatie die je niet mag missen. Geef een zonnige draai aan je vakantieplannen. Nu en in de toekomst.

Vakantiegeld binnen? Investeer dit jaar in je komende zomervakanties.

Hoi! Vakantiegeld binnen? Waarom zou je het niet slim investeren, zodat je de komende jaren onbezorgd van je vakanties kunt genieten? Wij hebben dé perfecte vakantie-investering voor je: zonnepanelen!

Stel je eens voor: terwijl jij ontspannen op het strand ligt, wekken je zonnepanelen thuis duurzame energie op. Met zonnepanelen maak je namelijk niet alleen een slimme financiële zet, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Het is een win-win situatie!

De voordelen van zonnepanelen zijn talrijk. Allereerst bespaar je direct op je energierekening. Je wekt je eigen energie op, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienetwerk. Dit betekent dat je maandelijkse energiekosten aanzienlijk zullen dalen. Met die besparingen kun je extra budget vrijmaken voor die droomvakanties die je altijd al hebt willen maken!

Maar er is meer. Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis. Een duurzame woning met lagere energiekosten is aantrekkelijk voor potentiële kopers, mocht je in de toekomst besluiten te verhuizen. Je investering in zonnepanelen verdient zichzelf terug én biedt langetermijnvoordelen.

Bovendien draag je met zonnepanelen bij aan een schonere wereld. Je vermindert je ecologische voetafdruk en helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Dat is een geweldig gevoel, wetende dat je een positieve impact hebt op het milieu terwijl je geniet van je welverdiende vakantie.

Waar wacht je nog op? Maak van je vakantiegeld een slimme vakantie-investering en geniet de komende jaren onbezorgd van je vakanties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen jouw vakantieplezier kunnen vergroten.

Met zonnige groeten,

BongoSolar

Prinsjesdag: hoe zit het met de salderingsregeling?

19 september 2023

Ieder jaar wordt tijdens Prinsjesdag de rijksbegroting voor het komende jaar aangekondigd. Wat is er vandaag aangekondigd? Wat kunnen we de komende tijd verwachten? En vooral belangrijk: blijft de salderingsregeling bestaan?De salderingsregeling houdt in dat de energie die je aan het stroomnet teruglevert, wordt verrekend met je energierekening, wat het rendement van zonnepanelen versnelt.

6 redenen om te kiezen voor de optimizers van SolarEdge

28 augustus 2023

Ben je je aan het oriënteren om zonnepanelen op je dak te laten plaatsen? Dan ben je misschien het merk SolarEdge al eens tegengekomen. Wat is SolarEdge eigenlijk en waarom zou je hiervoor kiezen? We geven je 6 redenen.

Zonnepanelen op een woonboot of woonark, kan dat?

18 augustus 2023

Zonnepanelen alleen op gebouwen? Welnee! Een woonboot of woonark is daar ook heel geschikt voor. Ze hebben namelijk een plat dak en liggen ook nog eens vaak vol in de zon. Hoe zit dit? Welke mogelijkheden zijn er voor jouw situatie?


Overzicht