Bel mij voor advies

Gratis offerte aanvragen voor zonnepanelen

Gefeliciteerd! U neemt een slimme beslissing om u te verdiepen in het kopen van zonnepanelen. Wij helpen u graag om de investering en het rendement voor u inzichtelijk te maken. Via het formulier op deze pagina kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen.

Wat gebeurt er nadat u de offerte heeft aangevraagd?

Aan de hand van uw postcode gaan onze adviseurs via een speciaal  internetprogramma het dak van uw huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden. Weet u het oppervlakte en de hellingsgraad al? Of heeft u voorkeur voor een merk of type paneel? Geef dat dan door in de opmerkingen. Onze medewerkers kunnen hier dan mee rekening houden en u zo de best passende zonnepanelen-offerte toesturen.

Ja, stuur mij gratis en vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen!

Direct zonnepanelen kopen?

Wilt u meteen uw zonnepanelen kopen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met het selecteren van de juiste zonnepanelen voor uw dak.

Lees hier verder als u wilt weten wat er precies opgenomen wordt in een gedegen offerte voor zonnepanelen.

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer