Bel mij voor advies

Gratis offerte aanvragen voor Zonnepanelen

Gefeliciteerd! U neemt een goede beslissing om u te verdiepen in het kopen van zonnepanelen. Wij helpen u graag om investering en rendement voor u inzichtelijk te maken. Via het formulier op deze pagina kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen.

Wat gebeurt er nadat u de offerte heeft aangevraagd?

Aan de hand van uw postcode gaan onze medewerkers via Google Maps het dak van uw huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden. Weet u het oppervlakte en hellingsgraad al? Of heeft u voorkeur voor een merk of type paneel? Geef dat op in de opmerkingen. Onze medewerkers kunnen hiermee rekening houden en u zo de best passende zonnepanelen offerte toesturen.

Ja, stuur mij gratis en vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen!

Direct zonnepanelen kopen?

Wilt u direct uw zonnepanelen kopen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het selecteren van de juiste zonnepanelen voor uw dak.

Lees hier verder als u wilt weten wat er precies opgenomen wordt in een goede offerte voor zonnepanelen.

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231