Bel mij voor advies

Gratis offerte aanvragen voor zonnepanelen

Gefeliciteerd! U neemt een slimme beslissing om u te verdiepen in het kopen van zonnepanelen. Wij helpen u graag om de investering en het rendement voor u inzichtelijk te maken. Via het formulier op deze pagina kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen.

Wat gebeurt er nadat u de offerte heeft aangevraagd?

Aan de hand van uw postcode gaan onze adviseurs via een speciaal  internetprogramma het dak van uw huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden. Weet u het oppervlakte en de hellingsgraad al? Of heeft u voorkeur voor een merk of type paneel? Geef dat dan door in de opmerkingen. Onze medewerkers kunnen hier dan mee rekening houden en u zo de best passende zonnepanelen-offerte toesturen.

Ja, stuur mij gratis en vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen!

Zonnepanelen kopen: een slimme investering

Of u er nu voor kiest om één zonnepaneel te kopen of een complete set – zonnepanelen kopen is een slimme investering. Door zonnepanelen te laten installeren verhoogt u de waarde van uw woning en bespaart u maandelijks flink op uw energierekening. Voor de beste zonnepanelen van hoge kwaliteit en voor een goede prijs bent u bij BonGo Solar aan het juiste adres.

Zonnepanelen kopen: zo werkt dat!

Wanneer u online een offerte aanvraagt gaan onze adviseurs uw dak bekijken en uw aantal zonnepanelen plus de te verwachte besparing berekenen. Binnen één werkdag ontvangt u een prijsberekening op maat. Zelf uw zonnepanelen berekenen? Dat kan met onze zonnepanelen berekentool. Als u akkoord bent met de offerte die we u hebben toegestuurd, kunnen wij uw zonnepanelen set binnen zes weken op uw dak installeren. Zo geniet u snel van optimaal rendement uit uw investering.

Hoeveel kost een zonnepaneel inclusief montage?

De prijs van zonnepanelen hangt af van het type zonnepanelen en de kwaliteit. Wij verkopen onder andere de hoogkwalitatieve AEG-zonnepanelen en de iets voordeligere Suntech zonnepanelen. Wilt u weten wat zonnepanelen u zouden kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan via bovenstaand formulier. U krijgt binnen één werkdag een prijsberekening van de te verwachten kosten gespecificeerd op uw daktype, afmetingen en eventuele doorgegeven wensen. Uw zonnepanelen kunnen binnen zes weken geïnstalleerd worden door onze ervaren en gecertificeerde installateurs. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Direct zonnepanelen kopen of persoonlijk advies?

Wilt u meteen uw zonnepanelen kopen of persoonlijk advies van een van onze ervaren zonnepanelen adviseurs? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met het selecteren van de juiste zonnepanelen voor uw dak.

Lees hier verder als u wilt weten wat er precies opgenomen wordt in een gedegen offerte voor zonnepanelen.

    Neem gerust contact met ons op

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer