BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Ga terug

Het assortiment omvormers van BonGo Solar B.V.

U heeft bij ons de keuze uit drie merken omvormers. Wij hebben voor deze omvormers gekozen door hun bewezen kwaliteit en vermogen. Per zonnepaneleninstallatie bekijken we het vermogen dat deze genereert. Afhankelijk hiervan wordt gekeken welke sterkte omvormer u nodig heeft. Bekijk de drie types.

GoodWe omvormers

Onze GoodWe omvormers zijn ontwikkeld in Duitsland. Bij het samenstellen worden alleen componenten van de beste leveranciers gebruikt. Diverse testen bewijzen dat GoodWe behoort tot de top van de omvormerfabrikanten. De GoodWe-omvormer heeft standaard 10 jaar garantie.

Assortiment BonGo

Tevens hebben deze omvormers hun eigen applicatie om via uw smartphone (Apple & Android) 24 uur per dag uw installatie te kunnen monitoren. Zo houdt u eenvoudig zicht op de daadwerkelijke opbrengst van uw installatie. Hiervoor dient op de plaats van de omvormer een werkende, draadloze internetverbinding te zijn. Het gebruik van de software en smartphone-applicatie is gratis.

SolarEdge omvormers

SolarEdge-optimizers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk presteert. Op elk paneel wordt een optimizer geplaatst die vervolgens aan elkaar gekoppeld worden. Bij een SolarEdge systeem wordt het maximale uit een paneel gehaald. Dit in tegenstelling tot een ‘string-omvormer’ waarbij de prestatie van alle panelen wordt beïnvloed door het ‘zwakste’ paneel.

Het grootste voordeel ten opzichte van een ‘string-omvormer’ is dat er veel meer mogelijkheden zijn om in moeilijke situaties het dak te benutten. Denk aan:

Panelen op gedeeltelijk overschaduwde plekken
Panelen installeren met verschillende oriëntatie- en hellingshoeken
Ongelijke string-lengtes en langere strings

solaredge2

Het gratis monitoringportaal (computer, smartphone of tablet) toont de prestaties van elk paneel en geeft een melding wanneer er defecten zijn.

 

SolarEdge is de marktleider in PV-stroomoptimalisatie en heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen optimizers geïnstalleerd in ruim 45 landen. Op de optimizers wordt een garantie verstrekt van 25 jaar en op de omvormers 12 jaar. Bekijk het filmpje over SolarEdge, waarin de voordelen van het SolarEdge systeem worden toegelicht.

AEG omvormers

Ook onze AEG omvormers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn in verschillende series beschikbaar, te weten:

1 Fase 0.75-5 kW, 1 MPPT (maximum vermogenspunt), type AS-IR01
1 Fase 3-5 kW, 2 MPPT, type AS-IR01
3 Fase 4-10 kW, 2 MPPT, type AS-IC01
Garantie op AEG-omvormer: 10 jaar

Video-uitleg omvormers

Bekijk hieronder een video met uitleg over verschillende soorten omvormers:

Advies of meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor zonnepanelen en omvormers. Wilt u liever meteen een prijsopgave aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook. Een offerte van ons is kosteloos en vrijblijvend.

    Neem gerust contact met ons op

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Servicemonteur
6 augustus 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Servicemonteurs voor ons Installatiebedrijf in Didam.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

6 augustus 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures op de afdelingen Sales en Finance in Apeldoorn en de afdeling Operations en Customer Service in Didam. Check ze snel!

Lees meer

AEG zonnepanelen als beste getest!

Uit een test van zonnepanelen.net zijn de AEG panelen voor 2e jaar op rij als beste uit de test gekomen.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer