BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Het assortiment omvormers van BonGo Solar B.V.

In ons assortiment bieden wij drie merken omvormers. Wij hebben voor deze omvormers gekozen door hun bewezen kwaliteit en vermogen. Per zonnepaneleninstallatie bekijken we het vermogen dat deze genereert. Afhankelijk hiervan wordt gekeken welke sterkte omvormer u nodig heeft. Bekijk de drie types.

GoodWe omvormers

Onze GoodWe omvormers zijn ontwikkeld in Duitsland en bij het samenstellen worden alleen componenten van de beste leveranciers gebruikt. Diverse testen bewijzen dat GoodWe behoort tot de top van de omvormerfabrikanten.

Assortiment BonGo

Tevens hebben onze omvormers hun eigen applicatie om via uw eigen smartphone (Apple & Android) 24 uur per dag uw installatie te kunnen monitoren. Zo houdt u eenvoudig zicht op de daadwerkelijke opbrengst van uw installatie. Hiervoor moet u op de plaats van de omvormer beschikken over een werkende draadloze internetverbinding. De GoodWe-omvormer heeft standaard 10 jaar garantie. Het gebruik van de software en smartphone-applicatie is gratis.

SolarEdge omvormers

SolarEdge-optimizers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk presteert. Op elk paneel wordt een optimizer geplaatst die vervolgens aan elkaar gekoppeld worden. Bij een SolarEdge systeem wordt het maximale uit een paneel gehaald, dit in tegenstelling tot een ‘string’ omvormer waarbij de prestatie van alle panelen wordt beïnvloed door het ‘zwakste’ paneel.

Het grootste voordeel ten opzichte van een ‘string’ omvormer is dat er veel meer mogelijkheden zijn om in moeilijke of schaduwsituaties het dak te benutten:

  • Panelen op gedeeltelijk overschaduwde plekken
  • solaredge2Panelen installeren met verschillende oriëntatie en hellingshoeken
  • Ongelijke string lengtes en langere strings mogelijk

Het gratis monitoringportaal (computer, smartphone of tablet) toont de prestaties van elk paneel en geeft een melding wanneer er defecten zijn.

SolarEdge is de marktleider in PV-stroomoptimalisatie met wereldwijd meer dan 2 miljoen optimizers geïnstalleerd in meer dan 45 landen. Op de optimizers wordt een garantie verstrekt van 25 jaar en op de omvormers van 12 jaar. Bekijk hier het filmpje over de voordelen van een SolarEdge systeem.

AEG omvormers

Ook onze AEG omvormers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn in verschillende series beschikbaar, te weten:

  • 1 Fase 0.75-5 kW, 1 MPPT (maximum vermogenspunt), type AS-IR01
  • 1 Fase 3-5 kW, 2 MPPT, type AS-IR01
  • 3 Fase 4-10 kW, 2 MPPT, type AS-IC01
  • Garantie op AEG-omvormer: 10 jaar

Video-uitleg omvormers

Bekijk hieronder een video over de uitleg van de verschillende soorten omvormers:

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor zonnepanelen en omvormers.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231