BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Ga terug

Het assortiment omvormers van BonGo Solar B.V.

U heeft bij ons de keuze uit drie merken omvormers. Wij hebben voor deze omvormers gekozen door hun bewezen kwaliteit en vermogen. Per zonnepaneleninstallatie bekijken we het vermogen dat deze genereert. Afhankelijk hiervan wordt gekeken welke sterkte omvormer u nodig heeft. Bekijk de drie types.

GoodWe omvormers

Onze GoodWe omvormers zijn ontwikkeld in Duitsland. Bij het samenstellen worden alleen componenten van de beste leveranciers gebruikt. Diverse testen bewijzen dat GoodWe behoort tot de top van de omvormerfabrikanten. De GoodWe-omvormer heeft standaard 10 jaar garantie.

Assortiment BonGo

Tevens hebben deze omvormers hun eigen applicatie om via uw smartphone (Apple & Android) 24 uur per dag uw installatie te kunnen monitoren. Zo houdt u eenvoudig zicht op de daadwerkelijke opbrengst van uw installatie. Hiervoor dient op de plaats van de omvormer een werkende, draadloze internetverbinding te zijn. Het gebruik van de software en smartphone-applicatie is gratis.

SolarEdge omvormers

SolarEdge-optimizers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk presteert. Op elk paneel wordt een optimizer geplaatst die vervolgens aan elkaar gekoppeld worden. Bij een SolarEdge systeem wordt het maximale uit een paneel gehaald. Dit in tegenstelling tot een ‘string-omvormer’ waarbij de prestatie van alle panelen wordt beïnvloed door het ‘zwakste’ paneel.

Het grootste voordeel ten opzichte van een ‘string-omvormer’ is dat er veel meer mogelijkheden zijn om in moeilijke situaties het dak te benutten. Denk aan:

Panelen op gedeeltelijk overschaduwde plekken
Panelen installeren met verschillende oriëntatie- en hellingshoeken
Ongelijke string-lengtes en langere strings

solaredge2

Het gratis monitoringportaal (computer, smartphone of tablet) toont de prestaties van elk paneel en geeft een melding wanneer er defecten zijn.

 

SolarEdge is de marktleider in PV-stroomoptimalisatie en heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen optimizers geïnstalleerd in ruim 45 landen. Op de optimizers wordt een garantie verstrekt van 25 jaar en op de omvormers 12 jaar. Bekijk het filmpje over SolarEdge, waarin de voordelen van het SolarEdge systeem worden toegelicht.

AEG omvormers

Ook onze AEG omvormers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn in verschillende series beschikbaar, te weten:

1 Fase 0.75-5 kW, 1 MPPT (maximum vermogenspunt), type AS-IR01
1 Fase 3-5 kW, 2 MPPT, type AS-IR01
3 Fase 4-10 kW, 2 MPPT, type AS-IC01
Garantie op AEG-omvormer: 10 jaar

Video-uitleg omvormers

Bekijk hieronder een video met uitleg over verschillende soorten omvormers:

Advies of meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor zonnepanelen en omvormers. Wilt u liever meteen een prijsopgave aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook. Een offerte van ons is kosteloos en vrijblijvend.

    Neem gerust contact met ons op

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Installatiemedewerker zonnepanelen
Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Installatiemedewerkers zonnepanelen in Didam.

Lees meer

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst voor onze afdeling Prospectmanagement in Apeldoorn.

Lees meer

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature medewerker operations

Als Medewerker operations (40 uur per week) ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en neemt de klant aan de hand gedurende …..

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer