BonGoSolar zonnepanelen advies & offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Ga terug

Online uitleesmogelijkheid omvormer via smartphone, tablet of pc

Met zonnepanelen heeft u uw eigen ‘stroomfabriek’ aangeschaft. Het uitlezen van uw omvormer gaat u dan ook veel plezier opleveren, want u wilt natuurlijk weten hoe productief uw ‘fabriek’ is!

solaredgemonitoringappStandaard uitlees-app of webportal

BonGo Solar levert alle zonnestroom-installaties tot 40 zonnepanelen standaard met een uitleesmogelijkheid via internet (webportal) en/of via een smartphone-app. Hiervoor dient op de plaats van de omvormer een werkende, draadloze internetverbinding te zijn. Het gebruik van de software en smartphone-applicatie is gratis.

Monitoren van uw zonnepanelen-installatie

Door het uitlezen van de omvormer kunt u realtime iedere minuut van de dag controleren of uw zonnestroom-installatie goed werkt, hoeveel stroom er wordt opgewekt en hoeveel geld u hiermee bespaart. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Vragen over het uitlezen van uw omvormer?

Heeft u al zonnepanelen met een omvormer en heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Heeft u een omvormer van GoodWe, dan kunt u hier de meest voorkomende vragen & antwoorden over de GoodWe omvormer bekijken.

    Neem gerust contact met ons op

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Installatiemedewerker zonnepanelen
Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Installatiemedewerkers zonnepanelen in Didam.

Lees meer

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst voor onze afdeling Prospectmanagement in Apeldoorn.

Lees meer

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature medewerker operations

Als Medewerker operations (40 uur per week) ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en neemt de klant aan de hand gedurende …..

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer